Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Στους “16” οι Βέλγοι στο… αντίο του “Ιμπρα”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το Βέλγιο νίκησε με 1-0 την Σουηδία με το γκολ του Ρατζά Ναϊνγκολάν και προκρίθηκε στους “16” του Euro 2016. Ως εκ τούτου αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Ιμπραΐμοβιτς!

Ο “Ιμπρα” κατά τη διάρκεια του Euro είχε ανακοινώσει ότι αυτή η διοργάνωση θα ήταν η τελευταία της καριέρας του με τη φανέλα της Σουηδίας. Στον επόμενο γύρο οι Βέλγοι θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν του Μπεργκ στο 5′, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Ίσακσον, ο οποίος στο 25′ είπε “όχι” και στον Κέβιν Ντε Μπράινε που επιχείρησε το σουτ, ενώ στο 45′ έδιωξε στην κεφαλιά του Μουνιέ.

Ηταν εξίσου καλός και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς απέκρουσε τις επιθετικές προσπάθειες των Ντε Μπράινε στο 64′, Λουκακού στο 73′ και Μέρτενς στο 80′. Ομως, λύγισε στο 84′ στο σουτ του Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος το επιχείρησε λίγο έξω από το ύψος της περιοχής και σκόραρε.

 

Σουηδία (Έρικ Χάμρεν): Ίσακσον, Λίντελοφ, Γιόχανσον, Γκράνκβιστ, Όλσον, Εκντάλ, Κάλστρομ, Λάρσον (70’ Ντουρμάζ), Φόρσμπεργκ (82’ Τζενγκίν), Ιμπραΐμοβιτς, Μπεργκ (63’ Γκουιντέτι).

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Μουνιέρ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Καράσκο (71’ Μέρτενς), Ντε Μπράινε, Αζάρ (90’+3’ Οριγκί), Λουκακού (87’ Μπεντέκε).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε