Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: Αυτές είναι οι 6 ομάδες των πλέι οφ! Οι “μάχες” για τίτλο και Ευρώπη

Superleague: Αυτές είναι οι 6 ομάδες των πλέι οφ! Οι “μάχες” για τίτλο και Ευρώπη
ΦΩΤΟ Intime

Η κανονική περίοδος της Superleague ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να γίνεται η τελευταία ομάδα που “σφράγισε” την είσοδό της στα πλέι οφ και τον Ολυμπιακό να παίρνει μεγάλο προβάδισμα τίτλου έναντι του ΠΑΟΚ. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν οι έξι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ.

Η εξάδα των πλέι οφ της Superleague που θα δώσει “μάχη” για τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι πλέον γνωστή, μετά την ολοκλήρωση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Ο ΟΦΗ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στο “Γεντί Κουλέ” και έγινε έτσι η τελευταία ομάδα που θα μπει στη διαδικασία, ενώ φυσικά ο Ολυμπιακός θα μπει στο mini πρωτάθλημα με διαφορά 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τον τίτλο, μετά την ανέλπιστη “γκέλα” του “δικέφαλου του Βορρά” στην Ξάνθη. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης οι άλλες τρεις ομάδες όπως ήταν γνωστό από πριν.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Superleague είναι αυτή με την οποία θα μπουν οι ομάδες στα πλέι οφ, όπου θα διεξαχθεί ένα mini πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών (εντός και εκτός έδρας) μέσα από το οποίο θα κριθεί ο πρωταθλητής, αλλά και τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια (Θέσεις 2-5) σε Champions League και Europa League αντίστοιχα, με τον 6ο να μένει με άδεια χέρια.

Η τελική βαθμολογία της Superleague με την οποία θα μπει η πρώτη εξάδα και στα πλέι οφ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις