Οι δύο άντρες βρίσκονται σε συζητήσεις και αναζητούν την φόρμουλα για να γίνει ακόμη πιο ενεργή η συμμετοχή του Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “ΦΩΣ” φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει το 45% των μετοχών του στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ουσιαστικά η διοίκηση της ΠΑΕ να περάσει σε καθεστώς συνιδιοκτησίας.
Ο Λαυρεντιάδης έχει ήδη το 10% των μετοχών του Ολυμπιακού και αυτό που φαίνεται πολύ πιθανό είναι να αγοράσει άλλο 10% που είναι αδιάθετο από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Όμως οι δύο άντρες συζητούν το ενδεχόμενο ο Λαυρέντρης Λαυρεντιάδης να αγοράσει το 45% των μετοχών έναντι περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ. Αν συμβεί αυτό τότε Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης θα έχουν ίδιο ποσοστό μετοχών (45-45%).
Ο 37χρονος επιχειρηματίας κατέχει ήδη το 50% των μετοχών της “Καραϊσκάκης ΑΕ” και φέρεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα.