Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: Υπόκλιση από ΕΟΕ και Σύλλογο Παικτών Euroleague

Βασίλης Σπανούλης: Υπόκλιση από ΕΟΕ και Σύλλογο Παικτών Euroleague
ΦΩΤΟ Intime

Η Ένωση Παικτών της Euroleague και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασαν το σεβασμό τους για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος σήμερα (26/6) αποχώρησε οριστικά από την ενεργό δράση στο μπάσκετ.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασής του ν΄ αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο σύλλογος παικτών της Euroleague (ELPA) αποχαιρέτησε τον σπουδαίο παίκτη μ΄ ένα ποστ στο Twitter.

«Μα τι καριέρα! Ήσουν έμπνευση για πολλούς νέους παίκτες και θα παραμείνεις ένας θρύλος του αθλήματος. Θα λείψεις από το μπάσκετ. Καλή τύχη στα επόμενα βήματα της ζωής σου, Βασίλη Σπανούλη» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχόλιο του συλλόγου των παικτών της Euroleague.

«Η προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, το μπάσκετ και την Εθνική ομάδα είναι ανεκτίμητα και αποτελούν παρακαταθήκη για τις νέες γενιές που ακολουθούν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της ζωής του» ανέφερε το μήνυμα της ΕΟΕ, το οποίο συνοδευόταν από μία φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη με την φανέλα της Εθνικής ομάδας, που τελικά δεν ήταν γραφτό να φορέσει, αφού τρεις ημέρες πριν ανακοινώσει το οριστικό τέλος της καριέρας του, είχε κάνει γνωστό πως ένας τραυματισμός δεν θα του επέτρπε να ακολουθήσει την «γαλανόλευκη» στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις