Site icon NewsIT
12:53 Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024

Βασίλης Σπανούλης: «Ζαλιστήκαμε από την πρώτη θέση, νομίζαμε ότι είμαστε υπερομάδα»

Συντριβή για τη Μονακό από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε τη Μονακό με 94-72 στην Ισπανία για την 17η αγωνιστική της Euroleague και προσγείωσε απότομα τους Μονεγάσκους του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε πολλά παράπονα από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του, με τη διαφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα να ξεπερνάει τους 30 πόντους.

«Η Ρεάλ ήταν καλύτερη, το ήθελε περισσότερο, το χρειαζόταν περισσότερο και το έδειξε. Όπως είπα και στους παίκτες μου, ίσως η πρώτη θέση μάς ζάλισε λίγο και πιστέψαμε πως είμαστε υπερομάδα. Παίξαμε πολύ χαλαρά, αμυντικά και επιθετικά η Ρεάλ ήταν ένα κλικ πάνω από μας σε ταχύτητα. Η Ρεάλ είναι ομάδα Final 4 και το έδειξε. Εμείς ήμασταν λίγο αλαζόνες και πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε χωρίς να παίξουμε μπάσκετ», τόνισε ο προπονητής της Μονακό.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version