Site icon NewsIT
10:31 Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Βάζει το ευρωπαϊκό του κοστούμι ο ΠΑΟ

Περισσότεροι από 60.000 φίλοι του τριφυλλιού θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στην Ρόμα. Νίνη αντί Σαλπιγγίδη βάζει ο Νιόπλιας.

Ο Νιόπλιας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους

Ο Νιόπλιας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει την κρίση και να δείξει το καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η Ρόμα μετράει 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα.

 
Μετά τη χθεσινή ένταση στη συνέντευξη τύπου μεταξύ Νιόπλια και δημοσιογράφων, φάνηκε ξεκάθαρα ότι τα πράγματα δεν είναι ιδανικά για τους πράσινους.

Δείτε το ξέσπασμα του Νιόπλια μπροστά στις κάμερες

 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει τους:
 
Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Λέτο, Νίνη και Σισέ.
 
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι εκτός αποστολής και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 
Τα προβλήματα δεν λείπουν και από την Ρόμα. Ο Τότι έμεινε στην Ιταλία, σε αντίθεση με τον Μεξές που ήρθε στην Αθήνα και μάλιστα προπονήθηκε κανονικά.

Ρανιέρι: Περιμένω την αντίδραση του ΠΑΟ

 
Ο Ρανιέρι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους:
 
Ζούλιο Σέρζιο, Ζουάν, Μπουρντίσο, Μότα, Ρίισε, Πιζάρο, Ντε Ρόσι, Μπρίγκι, Ταντέι, Μπαμπτίστα και Βούτσινιτς.
 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.05. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και περίπου 1000 φίλοι της Ρόμα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version