Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Βόμβα” στο Wimbledon! Αποκλείστηκε με το… καλημέρα ο Ναδάλ! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στο χωμάτινο τερέν δεν παίζεται, αλλά όταν αγωνίζεται στο γρασίδι… όλα μπορούν να συμβούν. Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Roland Garros του, ο Ράφα Ναδάλ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Wimbledon, από τον Βέλγο, Στιβ Νταρσίς, Νο 135 στον κόσμο

Την περασμένη σεζόν αποκλείστηκε από το Wimblenton από τον δεύτερο γύρο, αλλά φέτος ο Ναδάλ βγήκε εκτός μόλις στο πρώτο γύρο του τουρνουά, αφού έχασε 3-0 σετ (7-6, 7-6, 6-4) από τον Στιβ Νταρσίς.

Έτσι, ο Ισπανός μπορεί να έχει κατακτήσει 8 φορές το Roland Garros, αλλά στο γρασίδι του Wimblendon δείχνει να χάνει τη γή κάτω από τα πόδια του. Πρώτη φορά στην καριέρα του Μαδάλ που αποκλείστηκε σε πρώτο γύρο μεγάλου τουρνουά και μετά από 35 παρουσίες σε Grand Slam.

Ο Ράφα δεν είχε ούτε την ψυχολογία, αλλά ούτε και την φυσική δύναμη για να πάρει το παιχνίδι, αφού αντιμετώπιζε κι ένα πρόβλημα στο ταλαιπωρημένο του γόνατο. Σαν αποτέλεσμα είχαμε αυτή την τεράστια έκπληξη, με το νούμερο 135 στον κόσμο να φτάνει σχετικά εύκολα στη σπουδαία νίκη, για πρώτη φορά κόντρα σε κάποιον από το Top-5!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε