Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο: Χρυσαυγίτης σημαδεύει άλλον στο κεφάλι – Ο ναζιστικός χαιρετισμός Μιχαλολιάκου

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο: Χρυσαυγίτης σημαδεύει άλλον στο κεφάλι – Ο ναζιστικός χαιρετισμός Μιχαλολιάκου

Νέα φωτογραφικά ντοκουμένα φρίκης από τα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως και φτάνουν στα χέρια της ανακρίτριας της υπόθεσης, Ιωάννας Κλάπα. Σε μια από αυτές φαίνεται ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος να χαιρετά ναναζιστικά.

Σε άλλη, ένα άτομο με την πλάτη στο φακό έχει ακουμπήσει ένα πιστόλι στο κούτελο ενός άνδρα, ο οποίος στέκεται μπροστά του ανέκφραστος. Σε άλλες φαίνονται να παλεύουν






Ανάμεσα στους «πυρηνάρχες» της Χρυσής Αυγής και άλλων στελεχών του κόμματος που εμφανίζονται πάνοπλοι στο νέο φωτογραφικό υλικό είναι, σύμφωνα με Το Βήμα, και άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της «Χρυσής Αυγής» να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι».

Όλα αυτά μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως την Κυριακή μέσω του Έθνους, με τον Ηλία Κασιδιάρη να ποζάρει στο δωμάτιό του έχοντας στην αγκαλιά του ένα Καλάσνικοφ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Το δημοσίευμα του Βήματος αναφέρει πως ενδεχομένως να υπάρχει κι άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που αφορούν κυρίως την δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κασιδιάρης σύξυλος, χωρίς μικρόφωνα και ο Μπαρμπαρούσης… ενορχηστρωτής! Έργα και… ημέρες Χρυσαυγιτών έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Νέα προκήρυξη για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο

Εισαγγελέας για τον Ιρανό πρόσφυγα που κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση

Δούρειος Ίππος ο Στάθης Μπούκουρας για την Χρυσή Αυγή;

Κασιδιάρης: Να εξαιρεθεί η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Χρυσή Αυγή: εντοπίστηκαν εταιρείες off shore και λογαριασμοί με χιλιάδες ευρώ

Γιατί «πάγωσαν» οι σχέσεις Κασιδιάρη – Μιχαλολιάκου

Χρυσαυγίτης βουλευτής: Ανατριχιάζω με τις επιθέσεις κατά μεταναστών, δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου

Στο ίδιο κελί Γερμενής και Ηλιόπουλος – Τι ζήτησαν μόλις έφτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε