Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Έτσι σώθηκα από τον εκτελεστή – Ήταν αμίλητος” – Τι κατέθεσε στην αντιτρομοκρατική ο άνθρωπος που τα είδε όλα και ξέφυγε από τα φονικά πυρά

“Έτσι σώθηκα από τον εκτελεστή – Ήταν αμίλητος” – Τι κατέθεσε στην αντιτρομοκρατική ο άνθρωπος που τα είδε όλα και ξέφυγε από τα φονικά πυρά

– ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Από το όπλο του εκτελεστή και ο 13ος κάλυκας
– Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή
– Πυροβόλησε εναντίον του 2 φορές αλλά είχε τύχη βουνό!
– Κατέθεσε χθες βράδυ στην αντιτρομοκρατική υπο άκρα μυστικότητα
– Τι είπε για το πρόσωπο του δράστη και για τον τρόπο που κινήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο
– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Είναι ο τέταρτος άνθρωπος που ήταν μαζί με τους άτυχους Καπελώνη και Φουντούλη και τον Γέροντα, που δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή. Είναι ο άνθρωπος που είδε τον εκτελεστή να πυροβολεί εναντίον του αλλά πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το ΜEGA, ο νεαρός ο οποίος είναι περιπου 30 ετών, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, μίλησε χθες βράδυ στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής δίνοντας τους σημαντικές λεπτομέρειες για τα δευτερόλεπτα του μακελειού, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νεο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής.

Θεωρείται μάρτυρας – κλειδί αφού, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή της διπλής δολοφονίας. Κατέθεσε με καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα χθες βράδυ και περιέγραψε πως ακριβώς έγιναν όλα μέχρι την στιγμή που τρέχοντας βρήκε καταφύγιο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και σώθηκε από θαύμα.

Πως έγιναν όλα

Όπως φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, είπε ότι ο εκτελεστής κατευθύνθηκε πεζός προς το μέρος του αμίλητος και πυροβόλησε εναντίον του 2 φορές από απόσταση περίπου 15 μέτρων.

Εκείνος, έσκυψε για να αποφύγει τις σφαίρες και τρέχοντας πανικόβλητος κατευθύνθηκε στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Μπήκε μέσα και έμεινε εκεί μέχρι να σταματήσουν να ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Μόλις σταμάτησε το μακελειό, βγήκε και είδε μέσα σε λίμνη αίματος τα τρία θύματα. Ο εκτελεστής είχε ήδη φύγει…

Πως ήταν ο εκτελεστής

Ο μάρτυρας – κλειδί, σύμφωνα πάντα με το Mega, επέμεινε ότι ο εκτελεστής δεν είπε τίποτα, μέχρι την στιγμή που εκείνος έτρεξε να κρυφτει. Φορούσε ένα ανοικτόχρωμο κράνος. Το πρόσωπό του δεν μπόρεσε να το περιγράψει γιατί όλα όπως είπε έγιναν πολύ γρήγορα.

Από το ίδιο όπλο και ο 13ος κάλυκας

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κάλυκας των 9 mm που βρέθηκε στον χώρο της διπλής ανθρωποκτονίας και του σοβαρού τραυματισμού στο Νέο Ηράκλειο, προέρχεται από το ίδιο όπλο με τους υπόλοιπους κάλυκες που βρέθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπλο του το μίσος – Όλες οι κινήσεις του εκτελεστή πριν και μετά την δολοφονία των δυο νεαρών – Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής: Το έχει κάνει ξανά!

Ο 13ος κάλυκας μυστήριο και το video της εκτέλεσης – Δολοφόνησαν τα δυο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο σε 7 δευτερόλεπτα

«Φασίστες ήρθαμε» φώναξαν οι εκτελεστές των δυο μελών της Χρυσής Αυγής – Video ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

«Τώρα θα σας σκοτώσουμε» φώναξε ο εκτελεστής του Νέου Ηρακλείου – Πυροβόλησαν και πολίτη που τους κυνήγησε σύμφωνα με μέλος της Χρυσής Αυγής

«Θα εκτελούσαν οικονομικό στόχο της τρόικας» – Από το video που δείχνει βήμα βήμα την εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο ψάχνει… άκρη η Αντιτρομοκρατική

Τα δυο σενάρια για το φονικό στο Νέο Ηράκλειο – Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής video ντοκουμέντο 10 δευτερολέπτων

Έτσι χτυπήθηκε ο Αλέξανδρος Γέροντας – Κρίσιμες οι επόμενες 72 ώρες 

Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου τραυματία: Δεν θα αντέξω να χάσω άλλο παιδί

Φωτογραφία του δράστη από κάμερα ασφαλείας την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας

Οι εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής για το χτύπημα στο Ν. Ηράκλειο – “Σέχτα… Λαϊκών Αγωνιστών με… λίγη Συνωμοσία του Φοίνικα”

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε