Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Εύβοια: Χειροπέδες σε γυναίκα πρώην επιχειρηματία για εμπόριο ναρκωτικών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η γυναίκα που συνελήφθη από την Νέα Λάμψακο, διατηρούσε παραλιακό ουζερί στην περιοχή

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν οι άνδρες του Λιμεναρχείου Πειραιά φόρεσαν χειροπέδες στην 45χρονη πρώην επιχειρηματία από την Νέα Λάμψακο, οποία διατηρούσε παραλιακό ουζερί στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη ήταν απότελέσμα συνεργασίας μεταξύ του λιμεναρχείου Πειραιά και Χαλκίδας, καθώς υπήρχαν έγκυρες πληροφορίες ότι η δράστιδα έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με το eviazoom, η 45χρονη συνελήφθη στην προβλήτα του Αγίου Διονυσίου στο λιμένα Πειραιά, από τα στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Μετά από νόμιμη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στο σπίτι της, στην Νέα λάμψακο, βρέθηκε χασισοφυτεία με 55 δενδρύλλια και εις βάρος της 45χρονης, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπόριο ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Νεκρός μετά από στιγμές ευτυχίας – Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι που βλέπετε!

Λάρισα: Η ουρά ενός ποντικού τον έστειλε στην εντατική – Κρίσιμες ώρες για νεαρό κάτοικο της πόλης!

Εύβοια: Προσευχές και ”βροχή” από μηνύματα στο facebook για το νεαρό οδηγό μηχανής που δίνει μάχη για τη ζωή του (Φωτό)!

Ηλεία: Εγκληματική ενέργεια ”βλέπει” η αστυνομία πίσω από τροχαίο δυστύχημα – Το χτύπημα και τα ίχνη των ελαστικών (Φωτό)!

Χανιά: Σάλος από την παραπομπή γυναίκας εκπαιδευτικού στο πειθαρχικό – ”Με στοχοποίησαν άδικα” λέει η ίδια!

Ρόδος: ”Με μέθυσε και με βίαζε όλη τη νύχτα” – Ο νεαρός ενώπιον της ανακρίτριας!

Ήπειρος: Νεκρό το αρκουδάκι που έγινε ”διάσημο” όταν έκανε αναρρίχηση με τη μητέρα του – Η εγκατάλειψη και ο ανθρώπινος παράγοντας (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Τα δάκρυα του Βασίλη Καρρά στην πίστα – Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media!

Καστελλόριζο: Το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια του ”Έλληνα των τριών ηπείρων” – Οι καλεσμένοι και οι σκέψεις του μεγιστάνα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε