Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους ο 32χρονος πιλότος (video)

Γλυκά Νερά: Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους ο 32χρονος πιλότος (video)

Στο σπίτι στα Γλυκά Νερά βρέθηκε νωρίτερα ο σύζυγος της δολοφονημένης Κάρολαϊν. Καθημερινά πηγαίνει από το σπίτι στο νεκροταφείο της Αλοννήσου και πάλι πίσω η μητέρα της 20χρονης.

Ο 32χρονος πιλότος πήγε πάλι στο σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μιλούν κατευθείαν με την αστυνομία για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουν οι έρευνες και να μην απευθύνονται πλέον στον ίδιο.

Την ίδια ώρα στο μνήμα της Καρολάιν στην Αλόννησο, προσέρχεται καθημερινά η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης, περιμένοντας απαντήσεις για να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα. Ποιοι ήταν εκείνοι που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα και άφησαν ορφανό το εγγονάκι της.

Click4more: Γλυκά Νερά: Η «τυφλή» διαδρομή των δολοφόνων – Πώς πέρασαν αόρατοι από τις κάμερες

Η κάμερα του Live News έχει επιστρέψει στην Αλόννησο, όπου η τραγωδία στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας μοιράζονται τον πόνο της μητέρας και περιμένουν την εξιχνίαση που θα δώσει απαντήσεις στους γρίφους του εγκλήματος.

Το δράμα της μητέρας είναι ανείπωτο. Καθημερινά πηγαίνει από το σπίτι στο νεκροταφείο και πάλι πίσω. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να απαλύνουν τον πόνο της.

Γλυκά Νερά: «Θέλω να μάθω ποιοι και γιατί σκότωσαν το παιδί μου»

Η σεναριολογία των τελευταίων ημέρων έχει προκαλέσει στην οικογένεια έντονη ενόχληση, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους. Φίλοι και γείτονες που τους βλέπουν καθημερινά και μοιράζονται τον πόνο τους.

«Περιμένουμε να μάθουμε ποιοι το έκαναν. Γιατί σκότωσαν μια μητέρα που δεν τους έκανε τίποτα. Γιατί άφησαν ένα αγγελούδι ορφανό. Γιατί σκότωσαν με τόσο φρικτό τρόπο το παιδί μας» ανέφερε φίλη της οικογένειας.

Click4more: Γλυκά Νερά: Το σκίτσο μικραίνει τη λίστα των υπόπτων (vid)

Πριν από 10 μέρες η μητέρα της Καρολάιν έκανε ορισμένα από τα πιο δύσκολα βήματα της ζωής της. Μέσα στο πλοίο που μετέφερε τη σορό της κόρης της, από τον Βόλο στην Αλόννησο, προσπαθούσε να κρατηθεί όρθια, με τη βοήθεια των πεθερικών και στενού συγγενή της, που την κρατούσε.

«H Κάρολαϊν ήταν υπέροχη…»

Λίγο μετά τον επικήδειο και το τελευταίο αντίο στην κόρη της, μίλησε στη βρετανική Daily Mail, για τη νέα οδυνηρή πραγματικότητα.

«Έχουν μιλήσει τόσοι πολλοί άνθρωποι για την Καρολάϊν και για το πόσο υπέροχη ήταν. Αλλά για μένα ο θάνατός της είναι πολύ οδυνηρός και πρόσφατος για να μπορώ να μιλήσω γι’ αυτήν. Λυπάμαι» εξομολογήθηκε η τραγική μητέρα.

Click4more: Γλυκά Νερά: H άρση απορρήτου θα «μιλήσει» για τους δολοφόνους – «Κλειδί» ο τσιλιαδόρος (vid)

Η νέα καθημερινότητα της μητέρας που έχασε την κόρη της καλύπτει η θλίψη, η οργή και η απαισιοδοξία για το αύριο. Η προσμονή για την εξιχνίαση που θα λύσει το πιο βασανιστικό μυστήριο της ζωής της.

Ο σύζυγος της 20χρονης βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (24.05.2021) στα Γλυκά Νερά για να ανοίξει στο συνεργείο καθαρισμού που έχει αναλάβει το σπίτι.

Παρακολουθήστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τραγικής υπόθεσης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις