Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Μιλά στην κάμερα ο μάρτυρας η κατάθεση του οποίου οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου

Νέα Σμύρνη

Ο 30χρονος ελαιοχρωματιστής, συνέβαλε τα μέγιστα με την κατάθεσή του ώστε να εντοπιστεί ο άνδρας που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό πριν ξεκινήσει ο ανηλεής ξυλοδαρμός του. Ο έντονος διάλογος που είχαν και οι νέες αποκαλύψεις για την δολοφονική επίθεση.

Σπάει την σιωπή του ο ελαιοχρωματιστής, η κατάθεση του οποίου οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψη του 30χρονου που κατηγορείται για την σοκαριστική επίθεση κατά του αστυνομικού στα άγρια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο άνδρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, αποκαλύπτοντας ότι μόλις είδε τον 30χρονο του είπε «μην κάνεις τίποτα» και στη συνέχεια τους είδε να «φοράνε κουκούλες» και να «φεύγουν όλοι μαζί και τον ρίχνουν κάτω (σ.σ. τον αστυνομικό) και αρχίσαν να του ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές». Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος «του είπα (σ.σ. του 30χρονου) μην κάνεις επεισόδια». Αναφέρθηκε και στα ρούχα που φορούσε ο 30χρονος λέγοντας ότι «φοράει χακί μπουφάν με στάμπα και ο φίλος του άσπρο μπουφάν».

Δείτε την μαρτυρία του

Ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών

Υπενθυμίζεται ότι, στην κατάθεσή του ο συγκεκριμένος υποστηρίζει ότι ενώ βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης, συναντήθηκε με τον 30χρονο, με τον οποίο είχε και μια γεμάτη ένταση συνομιλία.

Νέα Σμύρνη

Ο άτυχος αστυνομικός που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην Νέα Σμύρνη…

«Τι κάνεις εδώ, ρε Α…, θα κάνετε επεισόδια; Εκείνος μου απάντησε ”γιατί, θα με δώσεις; και εγώ του απάντησα ”ναι, στεγνά, αν κάνεις επεισόδια και πειράξεις αστυνομικούς”. Αμέσως μετά άκουσα να φωνάζει κάποιος από το πλήθος ”έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια” και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα, μαζί με άλλα άτομα προς τους αστυνομικούς που περνούσαν με τα παπάκια, φθάνοντας από τους πρώτους και άρχισε να χτυπάει με κλωτσιές έναν πεσμένο αστυνομικό.

Click4more: Νέα Σμύρνη: Η αστυνομία άκουγε ζωντανά τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού από το κινητό του δράστη

Ο Α. φόραγε σκουρόχρωμο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα στα πλάγια και μπουφάν χρώματος χακί που στο πίσω μέρος είχε ένα είδος ανοιχτόχρωμης στάμπας. Εγώ φοβήθηκα και κατευθύνθηκα προς τη Λ. Συγγρού, επιβιβάστηκα σε ένα λεωφορείο και αποχώρησα προς την οικία μου» φέρεται να είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του.
Πάντως, ο 30χρονος υποστηρίζει ότι δεν ήταν καν στην περιοχή όταν σημειώθηκαν τα επεισόδια. Σε σχετική δήλωση του δικηγόρου του αναφέρεται ότι βρισκόταν στη Δυτική Αττική τις επίμαχες ώρες…

Ολόκληρο το σοκαριστικό βίντεο από τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

https://www.youtube.com/watch?v=ZXUQpZh3kI4

Με πληροφορίες από: Open.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις