Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Οργισμένο το Αντισκάρι για το φονικό με τις μαγκούρες – Τι λένε οι δικηγόροι

Εικόνα από το CretaPost
Εικόνα από το CretaPost

Για ομολογία που δικαιώνει την αντίπαλη πλευρά, κάνει λόγο ο δικηγόρος του 33χρονου κατηγορούμενου Αγγ. Βέρας – Οι ενδείξεις ενοχής είναι δεδομένες και για τους τρεις, λέει ο συνήγορος πολιτικής αγωγής του θύματος, Ζαχαρίας Λιπαράκης. Αύριο αναμένεται να γίνει λαϊκη συνέλευση.

Λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη στο Αντισκάρι, η οργή παραμένει για τους συγγενείς του θύματος αλλά και για όλη την Κρήτη.

Μπορεί οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, 33, 26 και 24 χρόνων να προφυλακίστηκαν, ωστόσο οι συγγενείς του 51χρονου επιμένουν ότι οι δράστες είναι πέντε κι όχι τέσσερις.
Σύμφωνα με το CretaPost, δικαίωση και ηθική ανωτερότητα της άλλης πλευράς φέρνει η πλήρη ομολογία του 33χρονου σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Άγγελο Βέρα.

“Ο βασικός κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα με ένα σαφή και χαρακτηριστικό τρόπο. Ομολόγησε ότι εκείνος χτύπησε τον 51χρονο και εκείνος προκάλεσε το γεγονός. Αυτή η ομολογία δίνει πλήρη δικαίωση και ηθική ανωτερότητα στην απέναντι πλευρά”, ανέφερε σε δηλώσεις του στο cretalive, ο δικηγόρος Άγγελος Βέρας.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο τρίτος – νεότερος – κατηγορούμενος που κρίθηκε επίσης προσωρινά κρατούμενος, δεν ήταν στο συμβάν αλλά “ειδοποιήθηκε κατόπιν εορτής”.

Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε ότι οι δράστες ήταν δύο και όχι πέντε που λένε οι συγγενείς.

“Η πραγματικότητα είναι σκληρή. Κάποιος άνθρωπος έχασε την ζωή του χωρίς κανέναν λόγο. Ωστόσο, όποιος ξέρει την δικογραφία και όποιος έχει δει τους αυτόπτες μάρτυρες γνωρίζει ότι οι πραγματικοί δράστες ήταν δύο”, επισημαίνει ο κ. Βέρας.

Για αναμενόμενη προφυλάκιση έκανε λόγο ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής του θύματος, Ζαχαρίας Λιπαράκης .

“Οι ενδείξεις ενοχής ήταν σοβαρές και το γεγονός ότι δεν έπεισαν με τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι οδήγησαν στην αναμενόμενη προφυλάκισή τους”, επεσήμανε ο κ. Λιπαράκης.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Προφυλακιστέοι για το φονικό με τις μαγκούρες!

Ηράκλειο: Ένταση στα δικαστήρια για τους “δολοφόνους με τις μαγκούρες”!

Κρήτη: Αύριο απολογούνται οι “δολοφόνοι με τις μαγκούρες” – Οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος – ΒΙΝΤΕΟ

Κρήτη: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι με τις μαγκούρες – Οι απολογίες και οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος!

“Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας!” – Ξέσπασαν οι συγγενείς του νεκρού από τις… μαγκούρες στην Κρήτη – Εικόνες από το αυτοκίνητο του εγκλήματος!

Φονική συμπλοκή στη Μεσαρά – Τον σκότωσαν με μαγκούρες – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον πατέρα 9 χρόνια μετά τον χαμό του παιδιού του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε