Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξαπάτηση… για καλό σκοπό – Με χειροπέδες η νεαρή που παγίδευε τα θύματά της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης συνελήφθη όταν έπεσε πάνω σε αστυνομικούς

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, προχθές το μεσημέρι (11-06-2014), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 25χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποία σχηματίζεται δικογραφία για «απάτη».

Ειδικότερα, η γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή της Σίνδου, να προσεγγίζει περαστικούς υποδεικνύοντας έγγραφο, στο οποίο αναφέρονταν ότι πρόκειται για μέλος Συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες (κωφάλαλη), με σκοπό να κερδίσει  παράνομα χρήματα, προοριζόμενα για υποτιθέμενο φιλανθρωπικό σκοπό. Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την ανωτέρω πράξη.

Πέραν της προαναφερόμενης υπόθεσης σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό άνδρα, ο οποίος προσποιούμενος ότι είναι υπάλληλος τράπεζας, εξαπάτησε 79χρονο αφαιρώντας του χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Νεκρός μετά από στιγμές ευτυχίας – Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι που βλέπετε!

Λάρισα: Η ουρά ενός ποντικού τον έστειλε στην εντατική – Κρίσιμες ώρες για νεαρό κάτοικο της πόλης!

Εύβοια: Προσευχές και ”βροχή” από μηνύματα στο facebook για το νεαρό οδηγό μηχανής που δίνει μάχη για τη ζωή του (Φωτό)!

Ηλεία: Εγκληματική ενέργεια ”βλέπει” η αστυνομία πίσω από τροχαίο δυστύχημα – Το χτύπημα και τα ίχνη των ελαστικών (Φωτό)!

Χανιά: Σάλος από την παραπομπή γυναίκας εκπαιδευτικού στο πειθαρχικό – ”Με στοχοποίησαν άδικα” λέει η ίδια!

Ρόδος: ”Με μέθυσε και με βίαζε όλη τη νύχτα” – Ο νεαρός ενώπιον της ανακρίτριας!

Ήπειρος: Νεκρό το αρκουδάκι που έγινε ”διάσημο” όταν έκανε αναρρίχηση με τη μητέρα του – Η εγκατάλειψη και ο ανθρώπινος παράγοντας (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Τα δάκρυα του Βασίλη Καρρά στην πίστα – Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media!

Καστελλόριζο: Το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια του ”Έλληνα των τριών ηπείρων” – Οι καλεσμένοι και οι σκέψεις του μεγιστάνα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε