Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπόθεση Μαρκέλλας: Εκεί αναζητούν το μυστικό της 33χρονης – Πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Εκεί αναζητούν το μυστικό της 33χρονης – Πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό 

Η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή και την κακοποίηση της 10χρονη απολογείται την Τρίτη (23.06.2020). Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση αρπαγής της Μαρκέλλας, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς η Αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει πειστεί πως η 33χρονη κατηγορούμενη ενήργησε μόνη της. 

Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, τη στιγμή της σύλληψης της, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει στοιχεία, που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το μυστικό της 33χρονης να κρύβεται στο κινητό ή στο λάπτοπ της.

Click4more: Μαρκέλλα: Βίντεο – ντοκουμέντα με την 33χρονη – Η τσάντα με τα 50ευρα, οι άνετες αγορές και τα νέα ερωτήματα

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, οι αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν ενδείξεις που τους οδηγούν στην εξέταση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, ακόμα και παιδόφιλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός όλων των άλλων ευρημάτων, στο κινητό της 33χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν τρία περίεργα μηνύματα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, τα οποία αντάλλαξε η κατηγορούμενη με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, το 48ωρο που κρατούσε φυλακισμένο το παιδί στο διαμέρισμα της.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς οι Αρχές ερευνούν αυτό το δεδομένο με προσοχή, κατά μια πληροφορία, όμως αυτά τα μηνύματα έχουν σχέση με την αρπαγή του παιδιού, αλλά και την μετέπειτα τύχη του.

Ζήτησε εξωδικαστικό συμβιβασμό

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ανέφερε ότι ο συνήγορος της 33χρονης τον ενημέρωσε για την επιθυμία της να κάνει εξωδικαστικό συμβιβασμό.

“Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δε μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής”.

Click4more: Υπόθεση Μαρκέλλας: “Τερατώδη τα ψέματα για την οικογένεια της” – Σε κακή κατάσταση η 33χρονη

“Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της”, συμπλήρωσε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις