Ελλάδα

17 συλλήψεις αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας – Απελάθηκαν από την χώρα

Στη σύλληψη 17 αλλοδαπών προχώρησε η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης για τον εντοπισμό, σύλληψη και διοικητική απέλαση ατόμων ενταγμένων σε εγκληματικές ομάδες.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 15-05-2023 έως 05-06-2023 στο ευρύτερο κέντρο των Αθηνών και συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, Καλλιθέας, Ακρόπολης, Κυψέλης, Ομόνοιας, Πατησίων.

Οι 17 αλλοδαποί που συνελήφθησαν δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και σε βάρος τους εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν έπειτα από ανάλυση της εγκληματικότητας σε επιμέρους περιοχές του κέντρου των Αθηνών, όπου είχε παρατηρηθεί τέλεση επαναλαμβανόμενων αξιόποινων πράξεων από σεσημασμένα άτομα που ανήκουν σε πυρήνες εγκληματογόνων ομάδων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 1
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο