Ελλάδα

22 συλλήψεις για απάτες σε βάρος του ΕΦΚΑ – Χειροπέδες σε πρώην παίκτη ριάλιτι, κατηγορούνται και 2 γνωστοί influencers

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο ιδιοκτήτες κέντρων μασάζ και ένας πρώην παίκτης ριάλιτι ενώ κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση και δύο γνωστά μοντέλα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας (23.3.26) για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για απάτες σε βάρος του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επιχείρηση της ΔΑΟΕ σε περιοχές της Αττικής πραγματοποιείται για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ και φοροδιαφυγή περίπου 11 εκατομμυρίων ευρώ μέσω εικονικών εταιρειών και τιμολογίων.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί 22 συλλήψεις λογιστών, επιχειρηματιών και «αχυρανθρώπων». Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας παίκτης ριάλιτι, δύο ιδιοκτήτες κέντρων μασάζ ενώ κατηγορούνται και δύο μοντέλα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Σφοδρές βροχοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας – Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι
Στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς με μεγαλύτερη πτώση τις βραδινές ώρες
καιρός
Λάρισα: Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια έδειξε η ιατροδικαστική για τον 15χρονο που πέθανε – Οι καταγγελίες των γονέων και η απάντηση του ΕΚΑΒ
«Τα ασθενοφόρα που ήταν πιο κοντινά στο σημείο και από τον τομέα Τεμπών - Γόννων και από τον τομέα Αγιάς, βρίσκονταν και τα δύο εκείνη την ώρα να διακομίζουν περιστατικά»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 7