Ελλάδα

34 φωτιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο – Συνελήφθη γυναίκα για πυρκαγιά στη Φωκίδα

34 φωτιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις, ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο (14.08.2024) σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Από αυτές τις φωτιές, οι 23 αντιμετωπίστηκαν στο αρχικό τους στάδιο, ενώ 11 βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ανέφερε σε tweet της, η πυροσβεστική.

Τα ανακριτικά γραφεία και κλιμάκια της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), κάνουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που εκδηλώθηκαν οι φωτιές.

Νωρίτερα σήμερα, συνελήφθη μία γυναίκα η οποία προκάλεσε φωτιά σε ξερά χόρτα ενός οικοπέδου στην περιοχή Ρούτσος στη Φωκίδα.

Σε βάρος της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.007,81 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό