Ελλάδα

“Για 50 και 100 ευρώ κάποιοι παρίσταναν τους εκπαιδευτές χρυσαυγιτών” – Μαρτυρίες για στρατιωτικούς

Η οργή από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι έχει προκαλέσει μεγάλη οργή κι εντός Ενόπλων Δυνάμεων, με πολλά στόματα να ανοίγουν και να λένε ακόμη και “για τα 50 ή 100 ευρώ που έπαιρναν κάποιοι” για να παριστάνουν τους εκπαιδευτές σε ομάδες χρυσαυγιτών!

Λόγια οργής; Στρατιωτικοί των Ειδικών Δυνάμεων -όπως της Ζ΄ ΜΑΚ- που μας τα μετέφεραν επικαλέστηκαν ομιλίες που έκανε ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ,που ήταν ενήμερος και είχε ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα. Όταν μάλιστα ακόμη το θέμα Χρυσή Αυγή δεν είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Ο στρατηγός ,όπως λενε στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων ,είχε πει αρκετές φορές σε ομιλίες του σε μονάδες που συχνά επισκεπτόταν “μην μπλεκεται με οργανώσεις περίεργες για 50 και 100 ευρώ”, στέλνοντας το μήνυμα ειδικά προς νεαρούς μέλη των Ειδικών Δυνάμεων που λόγω των περικοπών είχαν οικονομικές δυσκολίες. Είχε συγκεκριμένες πληροφορίες ή επρόκειτο απλά για “μεταφορά του κλίματος” που υπήρχε είναι αδιευκρίνιστο.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 4
Νέα πρόκληση από την Τουρκία - Εξέδωσε Navtex και ζητά την αποστρατικοποίηση 23 ελληνικών νησιών στο Αιγαίο
Τα 23 νησιά είναι: Θάσος, Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Σαμοθράκη, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Ικαρία, Σάμος, Αστυπάλαια, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Σύμη, Κως και Καστελόριζο
Τουρκική φρεγάτα 51
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13