Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

LuvMi: Άνοιξε την καρδιά και το σπίτι σου σε έναν σκύλο που ζει στο καταφύγιο

LuvMi: Άνοιξε την καρδιά και το σπίτι σου σε έναν σκύλο που ζει στο καταφύγιο

Το όνομα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας LuvMi υποδηλώνει την επιδίωξη της: να σε κάνει να αγαπήσεις τους υπέροχους σκύλους που βρίσκονται υπό την προστασία της. Η οργάνωση βοηθάει ενήλικους αδέσποτους σκύλους να βρουν τη δική τους οικογένεια.

Η ιδιαιτερότητα της έγκειται στη θετική της προσέγγιση, στην προετοιμασία, την εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση των σκύλων και βέβαια, την υποστήριξη της ανάδοχης οικογένειας, αναγκαία συνθήκη για την επιτυχημένη υιοθεσία των σκύλων. 

Μέσα στο δύσκολο κλίμα της πανδημίας, η LuvMi ξεκινάει τη νέα της δράση: απομάκρυνση σκύλων από καταφύγια, προσωρινή φιλοξενία τους σε σπίτια, και ταυτόχρονη προώθηση της υιοθεσίας τους.

Οι σκύλοι μέσα στα κλουβιά των καταφυγίων, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν και να δείξουν την μοναδική τους προσωπικότητα. Όσα περισσότερα σπίτια ανοίξουν τις πόρτες τους, τόσοι περισσότεροι σκύλοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την αγάπη που τους αναλογεί.

Εάν ενδιαφέρεσαι να φιλοξενήσεις έναν σκύλο μέχρι να βρεθεί η οικογένεια του και θέλεις να γεμίσει η καθημερινότητά σου με πατημασιές χαράς, συμπλήρωσε ΕΔΩ τη φόρμα φιλοξενίας της οργάνωσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις