Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μετάνιωσε το μοντέλο της ΟΝΝΕΔ για το Πολυτεχνείο – Δείτε ΦΩΤΟ

Μετάνιωσε το μοντέλο της ΟΝΝΕΔ για το Πολυτεχνείο – Δείτε ΦΩΤΟ

Μετανιωμένη εμφανίζεται, τώρα, η Ελλη Παπαγγελή, το 26χρονο μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, που προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο με την ανάρτησή της στο Facebook, περί μη ύπαρξης νεκρών στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η 26χρονη εμφανίζεται πλέον μετανιωμένη και δηλώνει πως μετά το σοκ που προκάλεσε η δημόσια στάση της, το πιθανότερο είναι ότι αν ζούσε το 1973 θα ήταν και ακείνη ανάμεσα στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου….

Μιλώντας σε φίλους της, αφού η ίδια ένιωσε φόβο και κλείστηκε… στο καβούκι της αμέσως μετά την κατακραυγή για τις απόψεις της, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Facebook παραμονές της επετείου, δείχνει να θέλει να ανασκευάσει.

Υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις της διαστρεβλώθηκαν, αφού ουδέποτε είπε ότι δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση των φοιτητών, αλλά ότι εντός του Πολυτεχνείου δεν έπεσε κανείς νεκρός.

«Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτός ο θόρυβος και γιατί κάποιοι θέλησαν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά της», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» φίλος της Ελλης Παπαγγελή, που διατηρεί την ανωνυμία του, αλλά μεταφέρει τη γνώμη της: «Είναι πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να προσβάλει τη μνήμη κανενός νεκρού, τραυματία ή έστω απλά συμμετέχοντος στον αγώνα του Πολυτεχνείου. Νεκροί υπήρχαν. Οπως υπήρχαν και βασανισμένοι πολίτες. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είπε η Ελλη και τίποτε άλλο.

Λυπάται για την αναστάτωση που προκλήθηκε και στον κόσμο, αλλά και στο κόμμα της, και θεωρεί ότι έπρεπε να είχε διατυπώσει αλλιώς το κείμενο. Στόχος της ήταν να εστιάσει στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς εκείνη την περίοδο, καθώς και στο τι δημιούργησε, το… μετά του Πολυτεχνείου.

Η Ελλη πιστεύει ότι η γενιά του Πολυτεχνείου δυστυχώς κατέστρεψε το μέλλον το δικό της αλλά και τριών γενεών που προηγήθηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου εξαργύρωσε την ιστορία της».

Όπως μεταφέρουν οι φίλοι της, η 26χρονη νιώθει τρομοκρατημένη γιατί ακόμη και διαδικτυακά έχει δεχθεί περισσότερα από 500 απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η 26χρονη έχει κλειστεί στον εαυτό της μετά το μεγάλο, ψυχολογικό, λιντσάρισμα που δέχτηκε. Ζει με την μητέρα της, αφού τον πατέρα της τον έχασε πριν από τέσσερα χρόνια, και παραλίγο να χάσει τη δουλειά της μετά το περιστατικό με το Πολυτεχνείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε