Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Observer: Πρωταθλητής του καλοκαιριού η Μύκονος!

Observer: Πρωταθλητής του καλοκαιριού η Μύκονος!

Ο βρετανικός «Observer» αναγορεύει τη Μύκονο, και ασφαλώς την Ελλάδα, μεγάλη νικήτρια του φετεινού καλοκαιριού, καθώς ανφέρεται στις δεκάδες διασημότητες που επέλεξαν πάλι τη Μύκονο, γυρίζοντας την πλάτη στην πολύ ακριβή πλέον Ίμπιζα.

Λίντσεϊ Λόχαν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Εμάνουελ Νόιερ… Μερικοί μόνο από τους δεκάδες επώνυμους ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές που κατέκλυσαν και φέτος τη Μύκονο, γυρίζοντας την πλάτη στο επίσης “κοσμοπολίτικη”, αλλά πλέον ιδιαίτερα ακριβή, Ίμπιζα.
Στο ρεπορτάζ στο βρετανικό Observer, ασφαλώς δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στα πάρτι της χλιδής στο νησί των ανέμων, καθώς γίνεται εκτενή αναφορά στην “παρέλαση” από κότερα, σαμπάνιες και χλιδάτα πάρτι.
Όπως σημειώνερι μάλιστα ο «Observer», αυτή η εικόνα της Μυκόνου έρχεται ίσως την καλύτερη στιγμή για την Ελλάδα, καθώς προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη μετά από τα χρόνια της οικονομικής ύφεσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, η Ελλάδα έχει γίνει «ο πιο καυτός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη» φέτος, παρά τις τουλάχιστον 300.000 ακυρώσεις κρατήσεων από τη Ρωσία και την Ουκρανία.
Επικαλούμενη μάλιστα επίσημα στοιχεία του ΣΕΤΕ, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως η Ελλάδα θα πιάσει τον στόχο των 19 εκατομμυρίων τουριστών (21,5 εκ. με τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων), ενώ οι ετήσιες αυξήσεις αφίξεων σε πολλά αεροδρόμια της χώρας διαμορφώνονται σε διψήφια ποσοστά: 31% στην Αθήνα, 40% στη Μύκονο και 62,5% στην Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης:
Στη Μύκονο και ο Λεμπρόν Τζέιμς!


Lindsay Lohan: Νέες φωτογραφίες από το ξεσάλωμά της στην Ελλάδα!

Μύκονος: Τα αστεία που έκαναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πέσει κάτω από τα γέλια – Δείτε το βίντεο!

Ο μπασκετμπολίστας και η σύντροφος του αναστάτωσαν τη Μύκονο με τα παιχνίδια τους!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε