Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Το ποστ του πατέρα του με αυτοκίνητα να φεύγουν σε στροφή 2 μέρες πριν πεθάνει

Παντελής Παντελίδης: Το ποστ του πατέρα του με αυτοκίνητα να φεύγουν σε στροφή 2 μέρες πριν πεθάνει

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και ο διάσημος τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες μετρούσαν αντίστροφα. Ερχόταν η πρεμιέρα του στο Teatro με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Η προσωπική σελίδα του πατέρα του Σταύρου Παντελίδη στο Facebook ήταν γεμάτη από ποστ με τραγούδια και live εμφανίσεις του γιου του. Δύο ημέρες πριν από τον τραγικό θάνατο του γιου του μοιράστηκε ένα gif στον τοίχο του. Τρίκυκλα σε πίστα να αναπτύσσουν ταχύτητα και να προσπαθούν να πάρουν μια δεξιόστροφη στροφή. Όλα είχαν την ίδια κατάληξη. Έφευγαν στη στροφή. Απίστευτα τραγική ειρωνία. Λίγες ώρες αργότερα ο Παντελής Παντελίδης έχανε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε μια στροφή και έβρισκε ακαριαίο θάνατο στην άσφαλτο.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Stauros Pantelidis στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου που ο Παντελής Παντελίδης έχανε τον έλεγχο του υπερπολυτελούς τζιπ του. Το αυτοκίνητο λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει άρχισε να διολισθαίνει προς τα δεξιά στην αριστερόστροφη στροφή. Η πλευρά του συνοδηγού προσέκρουσε στο κράσπεδο και το αυτοκίνητο συνέχιζε την τρελή πορεία του. Λίγο αργότερα λόγω του μεγάλου μεγέθους του αυτοκινήτου πέρασε και το κράσπεδο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι μπάρες να εισέλθουν στην καμπίνα.

Αυτή ήταν η τρελή πορεία που οδήγησε στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τον τραυματισμό των δύο νεαρών γυναικών που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο. Η Μυρσίνη Αρναούτη και η Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τη Μυρσίνη, συνοδηγό του Παντελή Παντελίδη, να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μοιραίο τροχαίο και να δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε