Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου στη νεκρή σύζυγό του: “Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας”

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου στη νεκρή σύζυγό του: “Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας”

Ένας άνθρωπος που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τα πάντα. Είδε μπροστά στα μάτια του σχεδόν, τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται, στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε πάρκινγκ της εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ραγίζει καρδιές με ένα μήνυμα που ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας (27.02.2017) στη σελίδα της συζύγου του στο Facebook. Της ζητά να έχει στην αγκαλιά της τον Παυλάκη τους, το τριών ετών αγοράκι τους, το παιδί που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω» έγραψε.

Ο 41χρονος άνδρας, πρώην μέλος των ΟΥΚ και νυν εργαζόμενος στην ΕΥΔΑΠ, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με την οικογένειά του για την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης Αποστολίας. Της Λίας του. Περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής σταμάτησαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 83ο χιλιόμετρο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Στο video από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα πριν και μετά τη στιγμή που η Porsche πέφτει πάνω στο σταματημένο Honda Civic, ένα video που συγκλόνισε το πανελλήνιο, φαίνεται ο άτυχος άνδρας να πιάνει με απόγνωση του κεφάλι του, αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Το παιδί; Η Αποστολία; Πως έγινε» μονολογούσε για αρκετά λεπτά σύμφωνα με την εφημερίδα Το Έθνος. Με εγκαύματα στο κεφάλι, ο 41χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από thestival.gr και εφημερίδα Το Έθνος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε