Ελλάδα

Σεισμό 7.2 Ρίχτερ στο Αιγαίο προβλέπει τούρκος σεισμολόγος. ” Ο χθεσινός σεισμός ήταν προειδοποιητικός”.

Τι προβλέπει τούρκος σεισμολόγος για την περιοχή του Αιγαίου. Θα ζήσουμε μεγάλο σεισμό λέει και ο χθεσινός ήταν απλά μια προειδοποίηση.

Τούρκος σεισμολόγος προβλέπει πως σύντομα στο Αιγαίο θα γίνει σεισμός μεγάθους τουλάχιστον 7.2 Ρίχτερ.

Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Κων/πολης και σύμβουλος τη Ένωσης γεωλόγων Αχμέτ Ερτζάν μίλησε στα τουρκικά μέσα σχετικά με τον χθεσινό σεισμό μεγέθους 5.1 Ρίχτερ που συνέβη χθές κοντά στη Σμύρνη

Διαβάστε αναλυτικά την είδηση στο OnAlert.gr

Σήμερα ο τουρκικός τύπος γράφει επίσης ότι η κυβέρνηση Ερντογάν σχεδιάζει την αλλαγή δόμησης της χώρας που θα στοιχίσει μέχρι και 500 δισ.
 



 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η 43χρονη είχε ζητήσει 50.000 ευρώ από τον καθηγητή για να πληρώσει τους συνεργούς της δολοφονίας του στην Αγία Παρασκευή - Τα μηνύματα που την «καίνε»
Αρκετό καιρό πριν την δολοφονία η 43χρονη οικονομολόγος είχε προσπαθήσει να τραβήξει από λογαριασμούς του θύματος το συγκεκριμένο ποσό
Η πρώην σύζυγος του 43χρονου Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή