Ελλάδα

Vegan Fiesta στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου

Η Vegan Fiesta Hellas είναι μια μη-κερδοσκοπική βίγκαν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 10:00 – 21:00.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλο το κοινό.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον βίγκαν τρόπο ζωής και θα ήθελαν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον.
Ευπρόσδεκτοι είναι και επισκέπτες που απλά αναρωτιούνται για το τι τρώνε οι βίγκαν.

Σκοπός της Vegan Fiesta Hellas είναι να απαντήσει σε ερωτήματα και ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με τον βιγκανισμό και να προβάλλει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην υγεία μας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων. Μέσα από ενημερωτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα θα αποδείξει ότι η βίγκαν διατροφή είναι κατάλληλη για όλους και διαθέτει άπειρες νόστιμες, υγιεινές και οικονομικές επιλογές.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν εναλλακτικά κρέατος, φυτικά γάλατα και ροφήματα. Οι επισκέπτες θα μάθουν πώς να αντικαταστήσουν το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά σε αγαπημένες τους συνταγές (πίτσα, μουσακά, σουβλάκι, πίτα γύρο, στιφάδο κτλ.), ώστε να συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν με την ίδια ή και καλύτερη γεύση και χωρίς χοληστερόλη ή άλλες βλαβερές ουσίες που έχουν τα ζωικά παράγωγα για τον οργανισμό μας.

Ακόμα θα υπάρχουν αφρόλουτρα, σαμπουάν, καλλυντικά, βερνίκια νυχιών, βαφές μαλλιών, αρώματα, κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης που είναι οικολογικά, δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα βίγκαν και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Θα υπάρχουν επίσης ρούχα χωρίς γούνα, δέρμα ή μαλλί, είδη καθαρισμού για το σπίτι και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.

Σε ειδικό χώρο θα πραγματοποιούνται ομιλίες για τον βιγκανισμό και την υγεία, σεμινάρια μαγειρικής, μαθήματα γιόγκα και πολλά άλλα δρώμενα. Σε όλα θα είναι ελεύθερη η συμμετοχή.

Η διοργάνωση της Vegan Fiesta Hellas γίνεται από τον σύλλογο ΣίβαΟΜ, έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοιες φιλοζωικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Σκοπός και όραμα του ΣίβαΟΜ είναι η Κάρμα Γιόγκα – η ανιδιοτελής προσφορά και υπηρεσία στον άνθρωπο και τα ζώα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τον βιγκανισμό είναι διαθέσιμες στο veganfiesta.gr, στο Facebook ( https://www.facebook.com/veganfiesta.gr/ ) και στο Instagram ( https://instagram.com/veganfiesta.gr/ ).

Νέα δρώμενα, εκθέτες και βίγκαν προϊόντα συνεχίζουν να ανακοινώνονται!

Η Vegan Fiesta Hellas σας υποδέχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, 3 & 4 Δεκεμβρίου ώρες 10:00 – 21:00!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Συμβόλαιο θανάτου από τη Ζάκυνθο «βλέπουν» οι αρχές τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού - Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο αρχιφύλακας
Δεν είναι γνωστό για το αν πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το είχε το θύμα της υπόθεσης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις αλλαγές στα τρένα: Τα υλικά των καθισμάτων είναι πιο εύφλεκτα από ότι θα έπρεπε
«Ο ΟΣΕ αλλάζει στην πράξη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, μιλώντας για τις κάμερες σε συρμούς και σήραγγες και τα καινούργια τρένα που θα παραλάβει η χώρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης