Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στην Τουρκία– Φόβοι ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο της Ρόδου

ΦΩΤΟ ΡΟΔΙΑΚΗ
ΦΩΤΟ ΡΟΔΙΑΚΗ

Άκαρπες για ακόμη μια ημέρα οι έρευνες των αρχών στη Ρόδο για τον εντοπισμό του άτυχου 53χρονου καθηγητή αγγλικών. Το νησί από χθες πλήττεται και πάλι από σφοδρή κακοκαιρία

Στις ελληνικές αρχές όμως σήμανε συναγερμός όταν στα απέναντι τουρκικά παράλια εντοπίστηκε από Τούρκο ψαρά το παραμορφωμένο πτώμα ενός άνδρα κοντά στη Σύμη.

Το τουρκικό λιμενικό έσπευσε αμέσως στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι έλαβαν σήμα να ενημερώσουν τις ελληνικές αρχές για τα στοιχεία που προκύπτουν.

Όπως μεταδίδει το Rodosalarm.gr το Λιμεναρχείο της Ντάτσα αναμένεται να στείλει όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει στο Λιμεναρχείο της Ρόδου.

Την ίδια ώρα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και πάλι στο νησί το βράδυ της Δευτέρας, κυρίως τις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου και Φαληράκι, όπου η συνεχής βροχή είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι,υπόγεια ξενοδοχείων και καταστημάτων, να ακινητοποιηθούν οχήματα και η ηλεκτροδότηση να διακόπτεται συχνά. Η Πυροσβεστική δε, έλαβε 50 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ οι οδηγοί που «έμειναν» με τα αυτοκίνητά τους απεγκλωβίστηκαν.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 12ο χλμ. Ρόδου – Λίνδου, λίγο μετά τον κόμβο Ασγούρου, ενώ κατολισθητικά φαινόμενα μικρής έκτασης παρουσιάστηκαν και στη Ρόδου Καλλιθέας, κάνοντας την κίνηση των οχημάτων δύσκολη έως αδύνατη.

Διαβάστε επίσης:
Νύχτα τρόμου ξανά για τη Ρόδο – Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι – “Ποτάμι” το νερό και στην Κάλυμνο – ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης δασκάλας που “έσβησε” στη θεομηνία της Ρόδου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρόδος: Το ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας της δασκάλας! “Τους έστειλα έναν άγγελο και μου έφεραν το παιδί μου στο φέρετρο”!

Ρόδος: Αυτή είναι η νεκρή δασκάλα – Συγκλονίζει ο σπαραγμός των συγγενών της (Φωτό και βίντεο)!

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις φονικές πλημμύρες στη Ρόδο – Χωρίς αποτέλεσμα οι μέχρι τώρα έρευνες για τον 53χρονο καθηγητή που αγνοείται

Ρόδος: Θρήνος και οργή για τους νεκρούς της θεομηνίας – Φόβοι για τις νέες καταιγίδες που έρχονται (Φωτό και βίντεο)!

Εύβοια: Η εικόνα του τσιγγάνου έκανε τους αστυνομικούς να τρέξουν κατά πάνω του!


Φθιώτιδα: Επιθέσεις τσαντάκηδων σε γυναίκες – Έπιασαν τον ένα έξω από νεκροταφείο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε