Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Waterboom: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτει δακρυγόνο και «πνίγει» τον κόσμο

Waterboom: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτει δακρυγόνο και «πνίγει» τον κόσμο

Χάος προκλήθηκε στην αρένα του Waterboom Festival, όταν άγνωστοι πέταξαν δακρυγόνο μέσα στον κόσμο.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok, ο κόσμος που ήταν στο Waterboom Festival δεν μπορούσε να ανασάνει από το δακρυγόνο.

Κι αυτό καθώς ένα «σύννεφο» έπνιξε πολλούς νεαρούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να αναπνεύσουν και να αντέξουν το τσούξιμο στα μάτια.

Στο φεστιβάλ ήταν και  διευθύντρια του περιοδικού HELLO!, Μαρία Κολλιάτσα, η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στο facebook.

«Waterboom Festival μπορεί να βγει ένας σοβαρός άνθρωπος από αυτό το πανηγύρι που στήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και να μας πει επίσημα με ανακοίνωση, πως σε ένα κατάμεστο στάδιο με παιδιά κάποιοι πέρασαν δακρυγόνα δημιουργώντας πανικό στα ανυποψίαστα θύματα; Κάποια έφυγαν από εκεί ποδοπατημένα και με θολή όραση από τους καπνούς. Ξεφτίλα! Αυτό σημαίνει διασκέδαση για εσάς; Να βάζετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές; Ντροπή και αίσχος. Μπανανία όπως πάντα. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βγείτε να απολογηθείτε… νεροκουβαλητές. Ντροπή.»

Δείτε τα βίντεο με τον πανικό

@papad0poulouu._._ 🤡🤡🤡 #foryou #mpesfypgamw #fyp #greece #foryou #waterboom #waterboomreact #waterboom #vip ♬ πρωτότυπος ήχος – Αγγελικήη

@damechalk1 #waterboomfestival2023 ♬ original sound – Hi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις