Ελλάδα

ΑΔΕΔΥ: Πορεία “ολίγων” στη Βουλή κατά του πολυνομοσχεδίου

Μαζευτείτε, πορευτείτε... τελειώσατε! Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΑΔΕΔΥ και εργατικών σωματείων, στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Νωρίτερα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Για λίγη ώρα, λόγω της πορείας από την ΑΔΕΔΥ κι άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, είχαν κλείσει οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα. Η πορεία, άλλωστε, έφτασε στη Βουλή.

Με σύνθημα «κάτω τα χέρια από την απεργία» οι εργαζόμενοι διεκδικούν «την απόσυρση της τροπολογίας Αχτσιόγλου για τον περιορισμό τού δικαιώματος στην απεργία», αλλά και «να μην ψηφιστούν τα νέα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης».

Σημειώνεται, ότι η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου. Η συμμετοχή πάντως δεν ήταν μεγάλη.

adedy adedy adedy adedy

Η πορεία στη Βουλή

adedy poreia vouli adedy poreia vouli adedy poreia vouli

Πέταξαν πανό στα σκαλιά

Με μπροστάρη τον προέδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ομάδα διαδηλωτών “πέταξε” πανό στα σκαλιά που οδηγούν από τον Άγνωστο στο προαύλιο της Βουλής. Ο Μιχάλης Γιαννακός είχε και έντονο διάλογο με τον επικεφαλής των αστυνομικών.

pano pano pano pano

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δάσκαλος καράτε στη Ρόδο καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες - Μαρτυρίες για αγγίγματα σε ευαίσθητα σημεία
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Φεβρουάριο του 2024, όταν μία 15χρονη κατήγγειλε ότι ο δάσκαλος καράτε μπήκε στα αποδυτήρια, την αγκάλιασε και τη φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος
Καράτε
Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι από την Παρασκευή – Τα σημεία κλειδιά και τι θα γίνει με την έξοδο των Χριστουγέννων
Από την Τρίτη η διέλευση θα είναι ανοιχτή για όλους κατά τις ημέρες των γιορτών, προκειμένου «όλοι να κάνουμε γιορτές στα σπίτια μας», λένε οι αγρότες
Κλείσιμο και των παράδρομων στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
58