Ελλάδα

Αεροσυνοδός ζητά 1 εκατ. ευρώ από γνωστό πλαστικό χειρουργό – «Δεν έχει πλέον μύτη» λέει ο δικηγόρος της

Αγωγή «μαμούθ» σε πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό έχει καταθέσει Ελληνίδα αεροσυνοδός και ζητά 1 εκατ. ευρώ, γιατί έχει υποστεί – όπως υποστηρίζει – τεράστια ζημιά από τις επεμβάσεις που της έκανε. Η 28χρονη έχει πάει ακόμα και στις ΗΠΑ για να διορθώσει το πρόσωπό της, ενώ την έχει δει και ιατροδικαστής. 

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας. Η νεαρή αεροσυνοδός, όπως είπε ο δικηγόρος της, επισκέφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο τον γνωστό πλαστικό χειρουργό γατί ήθελε να διορθώσει κάποιες ατέλειες στα μάτια και τη μύτη της.

Οι επεμβάσεις όμως δεν ήταν επιτυχημένες, με αποτέλεσμα η 28χρονη να πάει σε ιατροδικαστή και να καταθέτει αγωγή κατά του πλαστικού χειρουργού για τη ζημιά που υπέστη. 

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα πλέον δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό» είπε ο δικηγόρος της 28χρονης αεροσυνοδού Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

«Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι» σημείωσε επίσης. 

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον
Οι λογαριασμοί του στα social media είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του ιδίου, να φοράει την ιατρική πόδια, εντός χειρουργικής αίθουσας και να κάνει μεταμοσχεύσεις μαλλιών
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον
«Αυτές οι Νύχτες έμειναν»: Η Nova στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 31 ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!
Από πλευράς Nova το «παρών» έδωσε η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media στην τελετή λήξης ενώ η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Program Director της Nova παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης
nova
«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα
«’Έγινε μία βλακεία, δεν ήταν μόνος του, ήταν με κάποιους άλλους, κινήθηκαν εναντίον μου και άρχισα να πυροβολώ στον γάμο του καραγκιόζη’», φέρεται να είπε στον συνεργό του
camping
3