Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άφαντος ο Μιχάλης Λιάπης – Τον ψάχνουν όλοι στην Αθήνα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πέρασε τις διακοπές Χριστουγέννων με εκλεκτή συντροφιά στην Κουάλα Λουμπούρ ο Μιχάλης Λιάπης

Φήμες θέλουν τον πρώην υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη να επιστρέφει σήμερα από τις πολυτελείς 9ήμερες διακοπές του στην Κουάλα Λουμπούρ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Μιχάλης Λιάπης ήταν στην πτήση 201 της Qatar Airways μέσω Ντόχα που προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ωστόσο, αν και μία επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης ισχυρίστηκε ότι τον είδε στο αεροπλάνο, ο πρώην υπουργός είναι άφαντος στο αεροδρόμιο! Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη τρεις προγραμματισμένες πτήσεις, σε κάποια από τις οποίες αναμένεται να είναι ο Μιχάλης Λιάπης.

Σημειώνεται ότι αν και ήταν προγραμματισμένο νε επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου, ο πρώην υπουργός γυρνάει νωρίτερα στα πάτρια εδάφη μιας και τη Δευτέρα στις 30 Δεκεμβρίου είναι η δίκη του για την υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο τζιπ.

Υπενθύμιζεται ότι ο Μιχάλης Λιάπης παρά το σάλο που προκλήθηκε δε φαίνεται να πτοήθηκε καθόλου… Πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων στη πρωτεύουσα της Μαλαισίας, μαζί με εκλεκτή συντροφιά. Διέμεινε στο χλιδάτο Sheraton Imperial και απόλαυσε τις ανέσεις του ξενοδοχείου.

ΦΩΤΟ από Real News

Πολλές φορές δημοσιογράφοι από την Ελλάδα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του ωστόσο δε τα κατάφεραν… Αν και από τη ρεσεψιόν επιβεβαίωναν ότι ο Μιχάλης Λιάπης είναι πελάτης, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο τηλέφωνο. Μία φορά, η κοπέλα που απάντησε στο ακουστικό από το δωμάτιο του πρώην υπουργού, είπε ότι ο Μιχάλης Λιάπης δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στο ντουζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ

“Μάλλον του σάλεψε” είπε η πεθερά του

Σημειώνεται ότι η μητέρα της πρώην συζύγου του, δηλαδή η πρώην πεθερά του Μιχάλη Λιάπη, κ. Ιωσηφίνα Μπογδάνου δήλωσε έκπληκτη με τη συμπεριφορά του. “Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το Μιχάλη, προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς μπόρεσε κι έκανε τέτοιο λάθος. Αυτός ο άνθρωπος φοβόταν ακόμα και τη σκιά του… Πώς είναι δυνατόν να κάνει μία τόσο τεράστια βλακεία;” είχε υποστήριξε η ίδια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα προσθέτοντας “Μάλλον του σάλεψε”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και ο Λιάπης… λιάζεται! Τι δήλωσε η πρώην πεθερά του

Φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές του Μ. Λιάπη στην Κουάλα Λουμπούρ 

Πόσο κοστίζει το ταξίδι του… συνταξιούχου Λιάπη στην Κουάλα Λουμπούρ

Όχι θα κάτσει να σκάσει! Στην Κουάλα Λουμπούρ ο “συνταξιούχος” Μιχάλης Λιάπης για διακοπές

Λυγμοί για την διαγραφή Λιάπη – #free_liapis

Το σκέφτηκαν πολύ και τελικά τον διέγραψαν! – Εκτός ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης με καθυστέρηση 48 ωρών!

Πλαστή μεταμέλεια! Σνόμπαρε το δικαστήριο ο Μιχάλης Λιάπης – Είναι εκτός Αθηνών – Δεν παρέστη στη δίκη του

Εντολή Σαμαρά: Τέλος τα προνόμοια βουλευτών που παρανομούν

Η ΝΔ κρεμάει τα… μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε