Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφικό ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Φωτογραφικό ντοκουμέντο που καταγράφει το μαχαίρι με το οποίο ο 39χρονος σκότωσε την 28χρονη Κυριακή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το μαχαίρι, το φονικό όπλο της άγριας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, το έφερε μαζί του ο δολοφόνος της Κυριακής τη μοιραία νύχτα.

Αφού με αυτό πήρε τη ζωή της αδικοχαμένης 28χρονης, «καρφώνοντάς» την με πέντε μαχαιριές, στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ντοκουμέντο, το μαχαίρι του εν ψυχρώ εγκλήματος ήταν γεμάτο αίματα.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Το Πρωινό» έφερε στη δημοσιότητα και ντοκουμέντο με το άψυχο σώμα της Κυριακής να κείτεται στο έδαφος σε απόσταση αναπνοής από το φυλάκιο του Τμήματος στους Αγίους Αναργύρους.

 

Σημειώνεται πως ο 39χρονος δολοφόνος είναι έγκλειστος σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του σε δύο νοσοκομεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη