Site icon NewsIT
08:19 Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αγωνία για τους 12 τούρκους τουρίστες που αγνοούνται στα Πιέρια Όρη

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό ομάδας Τούρκων τουριστών οι οποίοι αγνοούνται από το βράδυ της Παρασκευής σε ορεινή περιοχή, στα Πιέρια Όρη

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, που συμμετέχει στις έρευνες μαζί με την Αστυνομία, ένα άτομο, που δήλωσε ότι είναι Τούρκος υπήκοος, κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης “112” και ζήτησε βοήθεια.

Ο αλλοδαπός δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με άλλους έντεκα ομοεθνείς του, σε άγνωστο, χέρσο σημείο, μακριά από κατοικημένη περιοχή. Μετά από αναζήτηση του σήματος, εντοπίστηκε ότι η κλήση έγινε περίπου 20 χιλιομέτρων βορειοδυτικά από την πόλη της Κατερίνης, στην ορεινή περιοχή, μεταξύ των οικισμών Μοσχοποτάμου, Ελατοχωρίου και Καταλώνιας Πιερίας.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες των Αρχών χωρίς, μέχρι στιγμής, να εντοπιστούν τα άτομα, από τα οποία κανένα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Οι έρευνες έχουν ενταθεί σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version