Ελλάδα

Αγρίνιο: «Μου έκλεισε το σπίτι» ξεσπά η μητέρα του 20χρονου Άκη για τον οδηγό του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο δυστύχημα

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 20χρονου Άκη, του οδηγού της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα με εμπλοκή αυτοκινήτου στο Αγρίνιο, με συνοδηγό την 18χρονη αδερφή του.

Η οικογένεια του Άκη δεν θρηνεί μονάχα τον νεαρό γιο της, αλλά ταυτόχρονα αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, που χαροπαλεύει, με τις πληροφορίες να λένε πως είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η μητέρα του 20χρονου Άκη συνετριμμένη μιλά στο newsit.gr και συγκλονίζει, ξεσπώντας για τον οδηγό του αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο τροχαίο: «Κατά τις εννιά μας ειδοποίησε ένας φίλος του παιδιού μου, τα παιδιά πήγαιναν βόλτα και παραβίασε το στοπ και μου έκλεισε το σπίτι.

Έχω την κόρη μου που πολεμάει στην εντατική. Εγώ πήγα επιτόπου στο νοσοκομείο, πονάω πολύ είμαι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μου έκλεισε το σπίτι, πονάω πολύ».

Νωρίτερα, η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της «καλό ταξίδι παιδί μου», με τα συλληπητήρια μηνύματα από κάτω να είναι πάρα πολλά.

 

Την ίδια ώρα, το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας, όπου έχασε τη ζωή του ο Άκης, και τώρα κόσμος έχει αφήσει λουλούδια.

agrinio

troxaio agrinio akis

Στο μεταξύ, συγκλονίζει μάρτυρας που ήταν μπροστά στο δυστύχημα, περιγράφοντας δραματικές σκηνές.

«Ήμουν μπροστά στο περιστατικό εκείνη την ώρα» ανέφερε στο newsit.gr για να σημειώσει πως είδε δύο άτομα, νεαρής ηλικίας χτυπημένα. «Η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της. Και οι δύο ήταν μπρούμητα». Σύμφωνα με τον ίδιο ο νεαρός φαίνεται ότι έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ η κοπέλα φαινόταν πως είχε τις αισθήσεις της. «Η κοπέλα είχε αναπνοή, έβλεπα ότι από την πλάτη έπαιρνε κάποιες βαθιές ανάσες» είπε χαρακτηριστικά.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο μέσα σε 20 λεπτά. «Έβαλαν πρώτα το κορίτσι και μετά το αγόρι αλλά αυτό ήταν ήδη νεκρό» είπε για να συμπληρώσει: «Ο νεαρός ήταν πολύ χτυπημένος στο κεφάλι και κανένα από τα δύο παιδιά δεν φορούσαν κράνη».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το σώμα του νεαρού ήταν μπερδεμένο με τη μηχανή και το τιμόνι ήταν προς τον θώρακά του. «Η κοπέλα ήταν δίπλα και σώθηκε επειδή έπεσε πάνω στο νεαρό και χτύπησε πάνω εκεί. Οι Ρομά ήταν εκεί και φώναζαν τους αστυνομικούς» σύμφωνα με τη μαρτυρία.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες, Σάββατο (02.11.24) στον κόμβο Μεγάλης Χώρας στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος στην οποία επέβαινε και η 18χρονη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη»
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου