Ελλάδα

Αιματηρή συμπλοκή στο Μενίδι: Νεαρός τραυμάτισε δύο ανθρώπους με αιχμηρό αντικείμενο

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη

Η αιματηρή συμπλοκή έγινε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Μενίδι, με έναν 25χρονο να τραυματίζει με αιχμηρό αντικείμενο έναν 43χρονο και έναν 49χρονο. 

Ο 25χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης την αιματηρής επίθεσης στο Μενίδι, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αχαρνών.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε σε κεντρικό δρόμο των Αχαρνών με τα θύματα της επίθεσης να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, καταστηματάρχες της περιοχής. 

Οι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ο ένας στο χέρι και ο άλλος στον θώρακα.

Μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, με τον πρώτο να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δεύτερος χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και οι τρεις άνδρες είναι Ελληνοπόντιοι. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου γυμνασιάρχη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας στο Ηράκλειο
Η καταγγελία έγινε από την 14χρονη μαθήτρια μαζί με τη μητέρα της κατά του εκπαιδευτικού, αναφέροντας ότι σε δύο διαφορετικά περιστατικά είχε υποστεί ασελγείς χειρονομίες
Ο διευθυντής του γυμνασίου στο Ηράκλειο