Ελλάδα

Ακύρωση πτήσεων από και προς το Καστελλόριζο

Ματαιώσεις των προγραμματισμένων της πτήσεων από και προς το Καστελλόριζο ανακοίνωσε η Οlympic Air, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροδρόμιο του Καστελλόριζου.

΄Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας κατόπιν ενημέρωσης από τις αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου, ότι λόγω του προβλήματος δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν πτήσεις από και προς το νησί, » η Olympic Air αναγκάζεται να ματαιώσει τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το Καστελλόριζο μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο αεροδρόμιο οπότε και αναμένεται νέα ενημέρωση» και «ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της για την όποια ταλαιπωρία».

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com ή να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Με έλεγε τεμπέλη, εκνευρίστηκα και την κάρφωσα με κουζινομάχαιρο πολλές φορές» λέει ο 21χρονος μητροκτόνος της Λάρισας
Ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι πήγε σπίτι γιατί του ζήτησε να τον βοηθήσει να πετάξουν κάτι μπάζα και πως όταν κατάλαβε ότι η θεία του ήταν νεκρή έβαλε τις φωνές
Το θύμα και ο δράστης της δολοφονίας στη Λάρισα 1