Ελλάδα

Αλεξάνδρας: Ελεγχόμενη έκρηξη στο κουτί που τελικά είχε… τρόφιμα

Κλειστή για περίπου δύο ώρες έμεινε η λεωφόρος Αλεξάνδρας, το βράδυ της Πέμπτης, 07.05.2020, ωστόσο ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Η Αλεξάνδρας έμεινε κλειστή λόγω ενός ύποπτου χαρτόκουτου που βρέθηκε στο διάζωμα της οδού Σούτσου, στις 21.00 και το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Αλεξάνδρας alexandras in

Ως αποτέλεσμα, σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.

Το πακέτο στην Αλεξάνδρας είχε… τρόφιμα

Η περιοχή αποκλείστηκε και διακόπηκε η κυκλοφορία τόσο στην λεωφόρο Aλεξάνδρας όσο και στην οδό Σούτσου, ενώ κλήθηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, το οποίο προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη λίγο μετά τις 23.30.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο τελικά για ένα κουτί που περιείχε τρόφιμα, οπότε έληξε ο συναγερμός και κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η Ελληνίδα προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την διαμονή της στο Ιράν: «Η εθνική μπάσκετ γυναικών δεν βγάζει ποτέ το χιτζάμπ»
«Απαγορεύονται άντρες θεατές σε παιχνίδια γυναικών στο Ιράν, οι παίκτριες άφηναν τη μπάλα για να φτιάξουν τη μαντίλα» λέει η Ελένη Καπογιάννη
Ελένη Καπογιάννη
Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού υπάρχουν προβλήματα αυτή την ώρα
Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται σε Κηφισό, γύρω από το κέντρο της Αθήνας, στη Συγγρού αλλά και σε τμήματα της Αττικής Οδού κοντά στους κόμβους σύνδεσης με τις εθνικές οδούς
Κίνηση