Ελλάδα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Αλέξη Κούγια: «Εντυπωσιακά μαχητικός συνάδελφος, καλό του ταξίδι»

«Ήρθαμε σήμερα να τον αποχαιρετίσουμε. Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων»

Αλέξης Κούγιας και Αλέξανδρος Λυκουρέζος, υπήρξαν δυο από τους «γίγαντες» της δικηγορίας, με τα ονόματά τους να μεσουρανούν σε κάθε δύσκολη και απαιτητική υπόθεση. 

Σήμερα (04.03.2025), ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραβρέθηκε στην κηδεία του Αλέξη Κούγια, τον οποίο αποχαιρέτησε με λόγια θερμά και συγκινητικά. 

Ο κ. Λυκουρέζος έκανε λόγο για έναν «εντυπωσιακά μαχητικό συνάδελφο» και πως «ήρθαμε σήμερα να τον αποχαιρετίσουμε. Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων».

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή (28.02.2025) σε ηλικία 74 χρόνων, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε μεταφερθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και έτσι αποφασίστηκε η διασωλήνωσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ασφυξία πέθαναν οι 4 ορειβάτες στα Βαρδούσια όρη - Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ο θάνατός των τεσσάρων ορειβατών ήταν ασφυκτικός, καθώς θάφτηκαν κάτω από μεγάλες ποσότητες χιονιού, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα αναπνοής ή διαφυγής
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος