Ελλάδα

Αλεξιάδης: “Προϋπόθεση για να πετύχει το πλαστικό χρήμα ο ακατάσχετος λογαριασμός”

"Προσπαθούμε να φέρουμε νέες ρυθμίσεις στην εφορία, όχι ξανά εκατό δόσεις. Εκατό δόσεις δεν μπορούν να έρχονται συνέχεια. Νέες ρυθμίσεις που θα προστατεύσουν τους πολίτες", δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews προαναγγέλει λοταρία για τις αποδείξεις και του 2016 ασχέτως τού πότε θα εφαρμοστεί το πλαστικό χρήμα.

Αποκαλύπτει ακόμη, πως η κυβέρνηση εξετάζει τη χρονική μετάθεση της αύξησης του ΦΠΑ στα μικρότερα νησιά και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η απόφαση για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, “τα οποία θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά από αυτά του 2016”.

Για τον ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό δηλώνει ότι “είναι η προϋπόθεση για να πετύχει το πλαστικό χρήμα”, υπογραμμίζει ότι “εάν δεν καταλάβουν οι πάντες ότι πρέπει να υπάρχει ειδικός επαγγελματικός λογαρισμός δεν θα πετύχει το πλαστικό χρήμα. Και αν πετύχει το πλαστικό χρήμα, θα έχουμε και αύξηση των εσόδων του Δημοσίου και εξυπηρέτιση των πολιτών και των επιχειρήσεων” και προσθέτει “ο ειδικός επαγγελματικός λογαριασμός δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει”.

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης τονίζει ότι “ο ανασχηματισμός πάντα πρέπει να γίνεται όχι με όρους επικοινωνίας, δηλαδή, πόσο ένας υπουργός είναι αρεστός από τα ΜΜΕ ή από διάφορους “φίλους”, αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Νομίζω ότι οι υπουργοί πρέπει να κρίνονται με μοναδικό κριτήριο το αποτέλεσμα της δουλειάς τους”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω Πίρι Ρέις – Τεράστια άσκηση σε όλο το Αιγαίο με πάνω από 60 αεροσκάφη και ολόκληρο τον στόλο
«Σκοπός της άσκησης είναι η επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας μέσω της εξέτασης των διαδικασιών εφαρμογής ειδικών σχεδίων, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ
Άσκηση του πολεμικού ναυτικού
Πρόβλημα η έλλειψη παθολόγων – Παρά τα οικονομικά κίνητρα δεν υπάρχει ανταπόκριση από γιατρούς να ακολουθήσουν την ειδικότητα
Θεσπίστηκε εφάπαξ ποσό 40.000 ευρώ για νέους γιατρούς που θα επιλέξουν ειδικότητα στη Γενική/Οικογενειακή Ιατρική ή στην Εσωτερική Παθολογία, ένα ποσό που καταβάλλεται σε δύο φάσεις
Γιατρός