Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Συλλυπητήρια από τον Αχιλλέα Μπέο – «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

«Αν και επί χρόνια είχαμε ταραχώδη σχέση για το ποδόσφαιρο, ο Αλέξης Κούγιας ήταν μία ξεχωριστή προσωπικότητα» είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Αλέξη Κούγια, που έφυγε από ζωή, σε ηλικία 74 ετών εξέφρασε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, την Παρασκευή (28.02.2025).

Στο μήνυμά του μέσω του Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρεται στην προσωπικότητα του Αλέξη Κούγια, υπογραμμίζοντας την επιστημονική του αξία ως διακεκριμένου νομικού.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου στο ίδιο μήνυμα, δεν παραλείπει να τονίσει την αντιπαλότητα ανάμεσά τους λόγω της ενασχόλησής τους από κοινού με το ποδόσφαιρο, αναγνωρίζοντας τη λατρεία που είχε ο εκλιπών για τον αθλητισμό.

 

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Αλέξη Κούγια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Αν και επί χρόνια είχαμε μια ταραχώδη σχέση με αντικείμενο το χώρο του ποδοσφαίρου, με πολλά «επεισόδια», ουδείς μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι ήταν ένας διακεκριμένος επιστήμονας – νομικός κι ένα λάτρης του αθλητισμού, που τον κατέστησαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», κατέληξε στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο από το 2021, ξεψύχησε την Παρασκευή από ανακοπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας 7
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα για φέτος
Κρύο