Ελλάδα

Αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές από σήμερα

Καταργούνται οι λεωφορειακές γραμμές 601 (Κάνιγγος-Ν. Φιλοθέη-Π. Ψυχικό) και 603 (Κάνιγγος-Ψυχικό) από σήμερα 1η Απριλίου , στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των λεωφορειακών γραμμών, ανακοίνωσε ο ΟΟΣΑ.

Οι επιβάτες του δήμου Ψυχικού θα εξυπηρετούνται από τις τοπικές τροφοδοτικές γραμμές 651 Ψυχικό-Πανόρμου Α (κυκλική) και 653 Πανόρμου-Ψυχικό Β (κυκλική) οι οποίες θα τερματίζουν στο σταθμό μετρό Πανόρμου, και των οποίων αυξάνονται τα δρομολόγια με δεκάλεπτη συχνότητα στις ώρες αιχμής και βελτιώνεται σημαντικά η αξιοπιστία τους.

Επίσης, τα πρωινά και μεσημεριανά δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 601, που καταργείται, τα οποία εξυπηρετούν τα σχολεία θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται προς τον οικισμό Α. Παπανδρέου από την λεωφορειακή γραμμή 651.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδικάστηκε 70χρονος που βίαζε επί ένα μήνα 29χρονη ΑμεΑ: «Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά», λέει η μητέρα της
Η 29χρονη που έχει 68% αναπηρία αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα πέρασε εξαιτίας του ηλικιωμένου - Ο δράστης αν και καταδικάστηκε, είναι έξω από τη φυλακή με αναστολή
Γυναίκα
Πάνω από 25 σεισμοί τις τελευταίες ώρες στην Εύβοια – Ξεκινούν αυτοψίες στα 20 κτίρια που προκλήθηκαν ρωγμές
Ανάμεσα στα κτίρια που εμφάνισαν ρωγμές είναι σπίτια, καταστήματα και το μουσείο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου - Χωρίς σχολείο τη Δευτέρα οι μαθητές στον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνη Αγίας Άννας
Φωτογραφία με ζημιές σε σπίτια μετά τους απανωτούς σεισμούς στην Εύβοια
2
Η αντίδραση του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστου Παπαδημητρίου για την εμπρηστική επίθεση - «Τα κέντρα εξουσίας να ξέρουν πως δεν θα λυγίσω»
2 ημέρες πριν παραιτηθεί από πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ο Χρήστος Παπαδημητρίου είχε αναφέρει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΔΟΑΣΑΑΜ, Χρήστος Παπαδημητρίου
5