Ελλάδα

Αλλάζουν ιδιοκτήτη τα 177 προσφυγικά διαμερίσματα στη Λ. Αλεξάνδρας

Στην Περιφέρεια Αττικής μεταβιβάζονται τα 177 διαμερίσματα του λεγόμενου προσφυγικού συνοικισμού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σύμφωνα με τροπολογία τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε δεκτή ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

Η κυριότητα των διαμερισμάτων ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) και η μεταβίβαση γίνεται χωρίς αντάλλαγμα.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, σκοπός της τροπολογίας είναι η προστασία των προσφυγικών ως μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς, η αξιοποίησή τους για την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων ενώ κάποια απ΄ αυτά θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες του γειτονικού αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘Αγιος Σάββας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Πολωνία κηδεύτηκε ο καθηγητής που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή - «Η 43χρονη να περάσει όλη της τη ζωή στη φυλακή» λέει ο αδερφός του
Την επιμέλεια των δύο 11χρονων διδύμων έχει ζητήσει η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή πριν 40 μέρες - Την αποφυλάκισή της ζήτησε η πρώην σύζυγος του θύματος
Ο Πολωνός καθηγητής που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή
1