Ελλάδα

Αμφιλοχία: «Έβγαζε μίσος και θυμό» λέει συγχωριανός του 54χρονου που μετά τη δολοφονία της κουμπάρας του αυτοκτόνησε

«Δεν είχε απειλήσει ποτέ ανοιχτά κάποιον, αλλά η στάση του ήταν σίγουρα αλλοπρόσαλλη»

Σε σοκ βρίσκεται η Αμφιλοχίας μετά τη δολοφονία 51χρονης από τα χέρια του 54χρονου κουμπάρου της, ο οποίος μετά την πράξη του έβαλε τέλος στη ζωή του με τη φονική καραμπίνα.

Η δολοφονία έγινε σήμερα το απόγευμα της Τρίτης (24.06.2025) στην περιοχή Πηγάδια, του Δήμου Αμφιλοχίας, στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης έβαλε τέλος στην ζωή του.

Η 51χρονη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, έπεσε νεκρή μετά τους πυροβολισμούς και στην συνέχεια ο 54χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει επί τόπου.

Ο πρόεδρος της κοινότητας στο Περδικάκι – χωριό του ορεινού Βάλτου στην Αμφιλοχία- Πάνος Καπούλας, μιλώντας στο sinidisi.gr, περιέγραψε βήμα-βήμα τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεσημέρι της Τρίτης (24.06.2025) τόσο ο δράστης όσο και η άτυχη γυναίκα βρέθηκαν από διαφορετικές κατευθύνσεις στο σούπερ μάρκετ στο Περδικάκι.

Η γυναίκα συνοδευόταν από φίλη της, ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι επέστρεψαν με τα δικά τους αυτοκίνητα στον οικισμό Πηγάδια. Ο δράστης, που επίσης επέστρεψε την ίδια ώρα, φέρεται να πήγε κατευθείαν στο σπίτι του θύματος.

Καθώς η φίλη της άτυχης γυναίκας έμπαινε στο σπίτι της με τα ψώνια, άκουσε έναν πυροβολισμό. Στην αρχή δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί, όμως λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε δεύτερος.

Τα σπίτια είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και έτσι πλησίασε ανήσυχη το σπίτι της φίλης της – για να αντικρίσει ένα φρικιαστικό θέαμα: το άψυχο σώμα της γυναίκας μέσα σε λουτρό αίματος και δίπλα της τον δράστη, νεκρό και αυτόν. Το έγκλημα διαπράχθηκε με κυνηγετικό μονόβολο όπλο.

Ο πρόεδρος της κοινότητας στο Περδικάκι τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η συμπεριφορά του δράστη είχε αλλάξει αισθητά:

«Έβγαζε ένα μίσος προς όλους, μια ψυχρότητα. Δεν είχε απειλήσει ποτέ ανοιχτά κάποιον, αλλά η στάση του ήταν σίγουρα αλλοπρόσαλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Δεν γνωρίζω τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη – Φέρεται να έβαλε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων
Οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 23χρονος, να φτάνει στο σπίτι του 27χρονου Φραγκιαδάκη, και να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη δευτερόλεπτα μετά
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου Κρήτης έπειτα από έκρηξη βόμβας το προηγούμενο βράδυ σε υπό κατασκευή σπίτι 10
Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τη χειροβομβίδα που πέταξαν στο σπίτι του αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού στη Νίκαια
Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr, φαίνεται η χειροβομβίδα που περισυνέλλεξαν οι αρχές ενώ από αυτό που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ είναι ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και ποιος έδωσε την εντολή
Χειροβομβίδα