Ελλάδα

Αμφιλοχία: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 27χρονου ποδοσφαιριστή – Μυστήριο για το πώς έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

Το γεγονός που προβληματίζει τους συγγενείς είναι ότι αδικοχαμένος Γιάννης φαίνεται ότι δεν πάτησε φρένο σε κανένα σημείο πριν το όχημα βρεθεί στον Αμβρακικό Κόλπο

Σε πνιγμό οφείλεται σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του 27χρονου ποδοσφαιριστή από την Αμφιλοχία που έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (22.12.24).

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε νεκρός από το όχημά του και το μεσημέρι της Τρίτης (24.12.24) οι δικοί του άνθρωποι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία. 

Όλοι τους περιμένουν να μάθουν την αλήθεια. Τι συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδικοχαμένος Γιάννης, βγήκε από τον δρόμο στην ευθεία και κατέληξε στη θάλασσα.

Το όχημα του άτυχου Γιάννη που έβγαινε από την Αμφιλοχία προς Άρτα, έφυγε από τον δρόμο πριν την στροφή. Αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, μπήκε στον χωματόδρομο και στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα.

 

Τι λένε οι συγγενείς

Τα σημάδια στο έδαφος που άφησαν οι ρόδες του αυτοκινήτου, δείχνουν την πορεία που ακολούθησε, δίχως ίχνος φρεναρίσματος, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί.

Ο 27χρονος, που κατευθυνόταν σε οικογενειακή επιχείρηση στην Άρτα, βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του οδηγού.

Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες των δικών του ανθρώπων, εντείνουν το μυστήριο.

Ο 27χρονος Γιάννης έπινε σπάνια αλκοόλ, οδηγούσε πάντα με προσοχή και λίγο πριν ξεκινήσει για την Άρτα, έδειχνε ευδιάθετος χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι συγγενείς του θεωρούν πως ακόμα και αν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα στο σημείο, θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν πάτησε φρένο όμως σε κανένα σημείο, πριν το όχημα βρεθεί στον Αμβρακικό Κόλπο.

Ο 27χρονος, ως αθλητής, πρόσεχε τον οργανισμό του, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, και έκανε προληπτικές εξετάσεις τακτικά.

Κάποιοι σκέφτονται πως πίσω από το δυστύχημα είναι πιθανό να κρύβεται η ολισθηρότητα του δρόμου. Και πάλι όμως, τα ίχνη από τις ρόδες θα έδειχναν μια προσπάθεια έστω να επαναφέρει το όχημα στον δρόμο. Όλοι αποκλείουν το ενδεχόμενο να κοιμήθηκε στο τιμόνι, αφού πριν ξεκινήσει, όπως επισημαίνουν, έδειχνε ξεκούραστος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Οι συγγενείς δήλωσαν λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση και την Κυριακή επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μέλος του ISIS δήλωνε ο 32χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες στο Αιγάλεω - «Δέχτηκα εντολές για τις πυρκαγιές από άλλο μέλος, που μένει στο Παγκράτι»
«Δήλωνε κατά καιρούς 3, 4 διαφορετικές διευθύνσεις και δεν ίσχυε καμία από αυτές», σύμφωνα με το Mega - «Για κάθε εμπρησμό μου έδιναν 100 ευρώ» ομολόγησε στην Πυροσβεστική
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος
16
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον πρώτο εμπρησμό του 32χρονου που επιτέθηκε στις ανήλικες στο Αιγάλεω
Ο 32χρονος είχε μπει στη χώρα μας από την Κω στις 12 Μαΐου του 2024, κατέθεσε αίτηση ασύλου καθώς ήταν πρόσφυγες πολέμου και αφού την ελαβε έφτασε στην Αθήνα , όπου δεν ειχε μόνιμη κατοικία και ο ίδιος δήλωνε άστεγος
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος με συριακή υπηκοότητα που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ 5
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3