Ελλάδα

Ανήλικος κρεμάστηκε από κινούμενο τραμ στην Αθήνα για να κάνει ένα «challenge»

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πολλές αντιδράσεις

Ακόμα ένα ανησυχητικό περιστατικό που προκλήθηκε εξαιτίας ενός challenge έγινε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ανήλικος κρεμάστηκε από ένα τραμ την ώρα που εκείνο βρισκόταν εν κινήσει.

Το βίντεο που δείχνει τον ανήλικο να κρέμεται από το τραμ την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο με κόσμο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τις σκηνές να εκτυλίσσονται στα νότια προάστια και να καταγράφονται από έναν περαστικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πίσω από αυτή την απερίσκεπτη και επικίνδυνη κίνηση του ανήλικου κρύβεται νέο challenge που «προκαλεί» τους ανηλίκους να συμμετάσχουν και να επιχειρούν παράτολμα πράγματα κατά τη διάρκεια δρομολογίων μέσων μαζικής μεταφοράς.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η ΣΤΑΣΥ, η οποία σε ανακοίνωσή της το καταδίκασε απερίφραστα, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει στείλει το υλικό στην Αστυνομία.

«Η ΣΤΑΣΥ, όπως και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, αποστέλλει το υλικό στην ΕΛ.ΑΣ. και κινείται νομικά εναντίον των ατόμων αυτών. Ο οδηγός από την καμπίνα οδήγησης δεν έχει ορατότητα στο πίσω μέρος του οχήματος Τραμ, παρά μόνο στα πλαϊνά, μέσω των καμερών ασφαλείας που διαθέτει το όχημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
17
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: «Για μια γυναίκα πλακωθήκανε, έχω τρελαθεί» ξεσπά ο παππούς του 20χρονου κατηγορούμενου
Επειδή ο 20χρονος καθ' ομοογίαν δράστης είναι ναύτης, οδηγήθηκε στο ναυτοδικείο, όπου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 10:00 το πρωί
Δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
23