Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» στο πόδι του – «Παραλίγο να με βρει στο κεφάλι»

Νέο περιστατικό αδέσποτων πυροβολισμών σημειώθηκε στα Άνω Λιόσια. Ένας άνδρας καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν, ξαφνικά, μία σφαίρα τον τραυμάτισε στο πόδι.

«Σκύβω να πιω καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι», είπε ο άνδρας, μιλώντας στον ANT1 και πρόσθεσε ότι «κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο».

Όπως τόνισε, εάν ήταν «λίγο πιο μπροστά εκείνη την ώρα» η αδέσποτη σφαίρα θα μπορούσε να τον έχει τραυματίσει «στο κεφάλι», με ενδεχομένως τραγικά αποτελέσματα.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο
Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 43χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Το θρίλερ που διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες ξεκίνησε το μεσημέρι της 28ης Απριλίου, όταν ο 43χρονος άνδρας είχε επιστρέψει μαζί με τον πεθερό του από το γιατρό
Ο Σπύρος Σέββος