Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Συμπλοκή με μαχαίρι έξω από καφετέρια

Συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023) έξω από καφετέρια στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άγνωστος πήγε στην καφετέρια στα Άνω Λιόσια, και ζήτησε έναν εργαζόμενο που δουλεύει ντελίβερι.

Μόλις ο εργαζόμενος τον ρώτησε τι θέλει, ο άγνωστος του επιτέθηκε. Άρχισε πάλη, και έπεσαν σε μια τζαμαρία καταστήματος με γυαλικά που βρίσκεται δίπλα αλλά και σε ένα αυτοκίνητο. Άλλος εργαζόμενος της καφετέρια πήγε να τους χωρίσει, και τότε ο επιτιθέμενος έβγαλε μαχαίρι.

Κόσμος από γύρω άρχισε να φωνάζει στον δράστη και να λέει πως έχει καλέσει την Αστυνομία. Τότε ο άγνωστος πήγε μερικά μέτρα πιο πέρα και επιβιβάστηκε σε μηχανή. Μετά από λίγο έφτασαν και οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ. 

Από τη συμπλοκή προκλήθηκε ζημιά (βαθούλωμα) στο αυτοκίνητο στο οποίο έπεσαν πάνω οι άνδρες που πάλευαν.

anoliosia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λήψη οργάνων από τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό - Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νεφροί και ήπαρ
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι πνεύμονες και η καρδιά είχαν εκτεταμένη ζημιά από τη παραμονή του παιδιού στον βυθό και κρίθηκαν ακατάλληλα για μεταμόσχευση
Ο ποταμός Άραχθος 11
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
14