Ελλάδα

Απαγχονισμός αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη: «Το φάγανε το παιδί μου» είπε η μητέρα του άτυχου ιερέα

Λύγισε η μητέρα του 63χρονου αρχιμανδρίτη που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι στην περιοχή της πλατείας Αμερικής στην Κυψέλη. Η οικογένεια του ιερέα επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Κυψέλη, ενώ έφερε μώλωπες και αίμα. Άνθρωποι από το περιβάλλον του άτυχου ιερέα αναφέρουν ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας ή κάποιο πρόβλημα που να τον απασχολούσε και να τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Την ίδια ώρα, τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του 63χρονου αρχιμανδρίτη, που αρνείται τα περί αυτοκτονίας και δηλώνει στην κάμερα του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ότι «το φάγανε το παιδί μου»!

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

Από την αυτοψία στο σημείο του θανάτου, φαίνεται ότι ο ιερέας απαγχονίστηκε δημιουργώντας βρόχο με μία ζώνη. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του.

Για έναν καλό άνθρωπο που τους βοηθούσε όλους, κάνουν λόγο οι πιστοί της ενορίας του στον Άγιο Παντελεήμονα Χαλανδρίου, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό του: «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε», λέει μία γυναίκα που τον ήξερε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια
5