Ελλάδα

Απειλούσε να πέσει από την ψηλή γέφυρα της Εγνατίας μετά τα διόδια Πολυμύλου

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ χθες (22.04.2025) σε αστυνομία και πυροσβεστική στην Εγνατία Οδό. Ένα άτομο απειλούσε πως θα πέσει από την ψηλή γέφυρα μετά τα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης όπου εκτυλίχθηκε η πρόσφατη τραγωδία με το φορτηγό που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους πέντε.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, στην ψηλή γέφυρα της Εγνατίας Οδού, αμέσως μετά τον Πολύμυλο, έσπευσαν περιπολικά, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς το συγκεκριμένο άτομο (ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα) πείστηκε να μην πραγματοποιήσει την απειλή του να πέσει στο κενό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγιο Φως: Στα Ιεροσόλυμα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου η ελληνική αποστολή, xωρίς πιστούς η τελετή αφής
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η παραλαβή του από τον Ναό της Αναστάσεως, με περιορισμούς στην πρόσβαση στην παλιά πόλη και εναλλακτικά σχέδια μεταφοράς από το ΥΠΕΞ και την ΠΑ
Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στην Ιερουσαλήμ (Φωτογραφία αρχείου