Ελλάδα

Απεργία: Τα Γραφεία Τελετών με νεκροφόρες στην πορεία για το Ασφαλιστικό! ΦΩΤΟ

Δυναμικό παρών με νεκροφόρες έδωσαν χθες οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών στις πορείες που έγιναν σε όλη την Ελλάδα κατά του Ασφαλιστικού.

Στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ συμμετείχε και η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Νίκος Αγγελέτος καθώς κι άλλα μέλη της Ένωσης, έδωσαν το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Βόλου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αγγελέτος ανέφερε «Χαιρετίζουμε την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και όλων των παραγωγικών κλάδων στη σημερινή 24ωρη απεργία. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιληφθεί ότι αυτό το νομοσχέδιο θα σημάνει το τέλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτό ισχύει και για τον δικό μας κλάδο ο οποίος πλήττεται κι αντιμετωπίζει μια σειρά κι άλλων προβλημάτων τα οποία η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος προσπαθεί να επιλύσει.
Θέλουμε να ξεκινήσει η συζήτηση για το ασφαλιστικό από μηδενική βάση και να ληφθούν υπόψη όλες οι προτάσεις που έχουν γίνει και από την Ομοσπονδία μας – ΓΣΕΒΕΕ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
2